• 瀏覽: 15,000
  • 回覆: 197
  • 追帖: 4
本主題由 Will-Jai 於 2021-10-23 02:30 PM 關閉
引用:
原帖由 呂壽波 於 2021-9-21 04:15 AM 發表

喜哥:我咪問您,今年瓜唔瓜得。
會唔會(揸兜)既?好在(丁酉)月

日元建祿!命犯三刑都損失$500

我紫微(定盤)兄弟宮{貪狼逢陀羅}
號曰(風流彩杖)終日(觀花賞枊)

今次得援交女真(八字)已值回票價。於願足矣
熱熱鬧鬧討論吓很不錯

熱賣及精選
引用:
原帖由 呂壽波 於 2021-9-21 12:37 PM 發表

命犯三刑!我又在另帖,
(撩鬼攞命)!
link?

引用:
原帖由 呂壽波 於 2021-9-21 12:46 PM 發表

風水是陰宅:廟及安撫先人的學問。堪輿是陽宅:也是西洋的環境學及心理學
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=2&tid=30177202

香討・香港 No.1
全新香討App:
http://www.networld.hk/apps/discuss
呢個新手樓主好似琴日話自己十歲生仔嗰個,後來比版主ban,今日再開a/c 上來,都是喜歡講北京講共產黨。

看文字長篇大論,是有妄想精神病了,不是小白。

引用:
原帖由 呂壽波 於 2021-9-21 01:07 PM 發表

但又好似講野(有紋有路)!
不是(語無倫次)
有文有路但不合邏輯 活在自己世界中!

引用:
原帖由 機利士 於 2021-9-21 12:28 PM 發表

囡囡是被相中的身材吸引
張相假啦!

八字我都覺得係假

引用:
原帖由 呂壽波 於 2021-9-21 12:42 PM 發表

芳芳,itune過數!不防其詐!
Cap咗張咭密碼畀佢
下次要小心

引用:
原帖由 formula0106 於 2021-9-21 01:48 PM 發表

張相假啦!

八字我都覺得係假
真的假不了,假的真不了,囡囡開帖開心過癮吓,我見個個討論得都很開心

引用:
原帖由 荊途_6 於 2021-9-18 04:53 AM 發表

政府畀囡囡生果金,是買生果,但囡囡拎住生果金網購,想研究生果女郎的真八字,直接看看另類生果,結果網購中伏!
  囡囡下次買生果,最好去街舖買生果,貨真價實,什麼八字生果都有!
精警

波叔對眉都幾厚闊
性格唔知會唔會好“寸”嘴?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]