• 瀏覽: 15,013
  • 回覆: 197
  • 追帖: 4
本主題由 Will-Jai 於 2021-10-23 02:30 PM 關閉
熱賣及精選
引用:
原帖由 機利士 於 2021-9-21 01:02 PM 發表

呢個新手樓主好似琴日話自己十歲生仔嗰個,後來比版主ban,今日再開a/c 上來,都是喜歡講北京講共產黨。

看文字長篇大論,是有妄想精神病了,不是小白。
我有憂鬱症,是否天馬行空(兇)或妄想症發作,就好像天才與白痴一線之差,只能意會你你是一個長期做事認真的人,我是一個真亦是假、假是真、真假難分玩樂的人

引用:
原帖由 古宇宙的表姐 於 2021-9-21 03:57 PM 發表

我有憂鬱症,是否天馬行空(兇)或妄想症發作,就好像天才與白痴一線之差,只能意會你你是一個長期做事認真的人,我是一個真亦是假、假是真、真假難分玩樂的人
明白,唔好意思。

引用:
原帖由 呂壽波 於 2021-9-21 03:45 PM 發表

驛馬多逢無禮刑,
臨官帝旺更惱人。
柱中再有咸池遇,
此等佳人不要尋!。。假唔哂
波叔,最近有冇body check?尤其注意個腎/脾,我都係路過多口,閃人。中秋節快樂,身體健康。

引用:
原帖由 呂壽波 於 2021-9-21 04:13 PM 發表

不是{缺水}就腎唔掂!
現運走(西/北}補缺
我唔理八字缺乜缺乜,我都係路過提下。

引用:
原帖由 Geohobbist 於 2021-9-21 02:37 PM 發表

波叔對眉都幾厚闊
性格唔知會唔會好“寸”嘴?
我有個前上司(現已離職),個樣同波叔有九成相似,只係我前上司啲牙齒歪歪斜斜,但唔係哨牙個種。性格見高拜見低踩,唔講道理,佢認為你唔啱就係你唔啱個種,所以得罪好多人。

引用:
原帖由 mike4lui 於 2021-9-22 02:28 PM 發表

Jim:機/巨於卯為(破蕩)!
天機快/巨門爛口!Geo撩我盞死矣
紫微唔識😅

mike4lui 原來是呂爺真身 ,

miki4lui 係測字版寫手

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]