• 瀏覽: 6,535
  • 回覆: 97
好明顯係豬教練同個別豬球員問題 唔關阿朗事

熱賣及精選
引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-9-15 11:17 發表

同一班人就唔會犯錯嫁?
上次無今次有就係咁簡單
E....係唔係可以套返巴拜嗰場?

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-9-15 12:01 PM 發表

曼聯係教練同個別球員犯錯
梅西就錯在佢自己身上
即係從以前的派路問題 沙利問題 艾力尼問題 到而家係蘇b問題😆😆到尾季相信你版本係 冇C朗  曼聯 降班了😐😐

踢波始終要靠整體

早前朗尼爆料,C朗在曼聯有特權,前面只負責進攻,迪維斯同佢經常要做埋佢防守果份;一隊波要防守就打少過,隊友們疲於奔命易出錯,今場就出事,紅牌兼被反CUP.

唔換走朗朗輸多兩粒

引用:
原帖由 Mahdavikia 於 2021-9-15 12:30 PM 發表

E....係唔係可以套返巴拜嗰場?
無咗梅西
巴塞勁咗

畢竟是死亡之組,輸是正常的。

引用:
原帖由 一休小徒孫 於 2021-9-15 12:34 PM 發表

即係從以前的派路問題 沙利問題 艾力尼問題 到而家係蘇b問題😆😆到尾季相信你版本係 冇C朗  曼聯 降班了😐😐
係自己問下曼迷,蘇B教波掂唔掂,相信絕大部分都會話唔掂

球場上是有鬼的.

老年人唔夠年青人踢就梗架啦

引用:
原帖由 彩虹島島主 於 2021-9-15 12:36 PM 發表

踢波始終要靠整體

早前朗尼爆料,C朗在曼聯有特權,前面只負責進攻,迪維斯同佢經常要做埋佢防守果份;一隊波要防守就打少過,隊友們疲於奔命易出錯,今場就出事,紅牌兼被反CUP.
羅友不會接受現實的。

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-9-15 12:51 PM 發表

係自己問下曼迷,蘇B教波掂唔掂,相信絕大部分都會話唔掂
你夠話艾力尼唔掂啦 話祖記隊友唔掂啦  但艾力尼帶C7缺陣下的祖記未大勝年青人lo  關掂唔掂乜事?  而有C朗的祖記 就輸年青人 唔通因此你話艾力尼唔掂.. ?😐

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-9-15 08:43 AM 發表

周三(15日)凌晨歐聯分組賽展開,立即爆大冷,F組曼聯雖然有C朗再次入波,先開紀錄,但2位「豬隊友」累事,先係上半場雲比沙卡粗野犯規被逐,搞到紅魔鬼大部份時間踢少1人,去到補時階段,連格致命回傳「助攻」對手入波,結果曼聯作客1比2不敵瑞士球隊年青人,爆出6.5倍主W大冷門。
相比起上場英超大勝紐卡素4比1,曼聯今場正選有3個變動,收起華拉尼、尼曼查馬迪、格連活特,改由域陀連迪路夫、費特洛迪古斯、 ...
唉!一出C朗即輸波

引用:
原帖由 高達性感的獅子 於 2021-9-15 01:24 PM 發表

唉!一出C朗即輸波
輸係唔關C朗事

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]