• 瀏覽: 6,500
  • 回覆: 8
引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-9-15 08:44 AM 發表

毒瘤朗害完祖記害曼魚,次次都是這賽果。
點害法?

熱賣及精選
引用:
原帖由 BigBucket 於 2021-9-15 08:49 AM 發表

無錯,贏波就係C朗神勇,輸波就係豬隊友
咁其實呢埸唔係輸豬隊友咩?

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-9-15 08:53 AM 發表

冇基斯坦奴
曼聯至少入三球
點會輸俾歐冠魚腩隊
冇梅西,巴塞唔使恥辱性食八寶粥。

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-9-15 09:21 AM 發表

有c羅=1:0領先但是場場打少個,攞黎衰
拿呢句就正常人講既說話。

引用:
原帖由 一休小徒孫 於 2021-9-15 11:10 AM 發表

曼聯隊友即刻被你話係哂係朱😤😤😓曼聯上次作客年青人未大炒3-0 lo 大致刀係呢班人  🤫🤫
上次有冇比人紅左個?有冇入左波死守?有冇連王助攻對手收自己皮?
成日講以前,波係一埸埸打架,上次有冇c朗食哂位單刀比人推跌冇12碼連Var都唔睇?

你D正一低質抽水怪,唔係唔比抽,但請高質一D,唔好成日舊屎,要逐埸分析。

引用:
原帖由 一休小徒孫 於 2021-9-16 01:23 AM 發表

??佢只係講曼聯C朗呢班朱隊友驘不了年青人3-0 看清楚🤫🤫😐
#8 低質抽水??比起師兄你 我甘拜下風😆😆
你最叻講舊屎,咁又問你丫,平時大巴黎好輕鬆炒魚腩4,5球,梅西一落埸,即時連超級大魚腩布魯日都嬴晤到,梅西算唔算陀衰家啊?

引用:
原帖由 七頭一名 於 2021-9-16 03:35 AM 發表

隊友犯錯關C朗撚事咩?
咁其實又關乜事呢請問?

引用:
原帖由 一休小徒孫 於 2021-9-16 12:42 PM 發表

我指C朗陀衰家 不是一兩場下定論 而係看佢加文祖記後幾季成績而講  如果美斯去巴黎後的成績不如佢加盟前幾季的成績 也同樣係陀衰家 之後才下定論😮
祖記成績下滑有好多原因,正如近幾年巴塞成績持績下滑,是否又梅西陀衰家?

引用:
原帖由 lfc_gerrard 於 2021-9-16 08:16 AM 發表

後面失2球,咪入夠3球囉!千古一帝丶史上最強丶最接近神嘅人喎,唔係咁都做唔到呀?一人之力呀

如果個個都係龍隊友,咁就係痴冠啦,點挑戰自己呀?
梅西呢?唔見佢入波?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]