• 瀏覽: 6,674
  • 回覆: 97
周三(15日)凌晨歐聯分組賽展開,立即爆大冷,F組曼聯雖然有C朗再次入波,先開紀錄,但2位「豬隊友」累事,先係上半場雲比沙卡粗野犯規被逐,搞到紅魔鬼大部份時間踢少1人,去到補時階段,連格致命回傳「助攻」對手入波,結果曼聯作客1比2不敵瑞士球隊年青人,爆出6.5倍主W大冷門。
相比起上場英超大勝紐卡素4比1,曼聯今場正選有3個變動,收起華拉尼、尼曼查馬迪、格連活特,改由域陀連迪路夫、費特洛迪古斯、雲迪碧克擔正。
紅魔鬼開波初段後威係勢,僅7分鐘就打開紀錄,2位葡萄牙國腳合作,般奴費南迪斯左路傳中,C朗近門射入,呢位36歲巨星相隔4515日後,再次為曼聯喺歐聯入波。
不過,踢到35分鐘,曼聯右閘雲比沙卡搶波時,踩到對手馬田斯彭利拿腳部,被球證直接出示紅牌趕出場,紅魔鬼立即捱打,戰至66分鐘,年青人由尼加馬利奧射入扳平。
曼聯主帥蘇斯克查喺72分鐘作出「致命調動」,用連格入替C朗,為輸波埋下伏線,連格喺補時5分鐘突然回傳入禁區,隊友都冇為意,被對手施爾巴特捷奧順勢射入,為年青人戲劇性反勝2比1。
曼聯今場只有2次射門,都係來自C朗,成為OPTA自2003/04年球季有統計以來,紅魔鬼單場歐聯最少射門嘅1場,而且由25分鐘C朗第2次起腳之後,再冇射門,可見紅魔鬼表現極差。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/spor ... 0915_00882_001.html
原來係蘇B連加特雲比犯錯

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
熱賣及精選
毒瘤朗害完祖記害曼魚,次次都是這賽果。

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-9-15 08:44 AM 發表

點害法?

無錯,贏波就係C朗神勇,輸波就係豬隊友

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-9-15 08:44 AM 發表

隊友犯錯關C朗撚事咩?

冇基斯坦奴
曼聯至少入三球
點會輸俾歐冠魚腩隊

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-9-15 08:53 AM 發表

冇基斯坦奴
曼聯至少入三球
點會輸俾歐冠魚腩隊
點都好過垃圾第6聯既魚腩既
打少個就冇得講啦
不過你夾硬要抽水都明既

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-9-15 08:53 AM 發表

冇基斯坦奴
曼聯至少入三球
點會輸俾歐冠魚腩隊
曼聯靠呢班正選入到3粒
咪作大啦

引用:

冇基斯坦奴
曼聯至少入三球
點會輸俾歐冠魚腩隊
唔好成日係到幻想一d冇發生既事啦
你戰友西兄成日話:你幻想太多,會傷身架

引用:

冇基斯坦奴
曼聯至少入三球
點會輸俾歐冠魚腩隊
明眼人都睇到係豬教練同隊友累
夾硬黎係無用嫁

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-9-15 08:55 AM 發表

曼聯靠呢班正選入到3粒
咪作大啦
佢都係靠幻想

引用:
原帖由 又梅又西八寶粥 於 2021-9-15 08:58 AM 發表

佢都係靠幻想
正確
無C朗會連蛋都破唔到

引用:

冇基斯坦奴
曼聯至少入三球
點會輸俾歐冠魚腩隊
No, 用 martial 可能一粒都入唔到

引用:
原帖由 lctj9 於 2021-9-15 09:01 AM 發表

No, 用 martial 可能一粒都入唔到
人地幻想嘅野
話迪基亞入10球都得嫁啦

一換走c朗即輸

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]