• 瀏覽: 6,765
  • 回覆: 97
引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-9-15 08:44 AM 發表

毒瘤朗害完祖記害曼魚,次次都是這賽果。
2:1主勝波膽十九幾倍,果然返曼魚唔係族行。外圍豬娘齊齊收

熱賣及精選
引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-9-15 08:49 AM 發表

隊友犯錯關C朗撚事咩?
有c羅=1:0領先但是場場打少個,攞黎衰

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-9-15 09:21 AM 發表

有c羅=1:0領先但是場場打少個,攞黎衰
雲比紅牌打少個先真喎
夾硬黎係無用嫁

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-9-15 08:49 AM 發表

隊友犯錯關C朗撚事咩?
你唔明 ga la
喺米米心目中
梅西對羅馬2碼射失係因為 C朗
梅世界盃決賽半單刀射失係因為 C朗
梅西比拜仁血洗都係因為 C朗

垃圾曼即刻現形。

真心唔明點解要換走c朗,成場波佢最有火囉!仲有個豬隊友,又拎紅牌,攻又唔強,守又唔好,得個勇字,反而琉爾鬧鬧下都成才,仲有普巴成日目視防守。

引用:
原帖由 nickyyu 於 2021-9-15 09:30 AM 發表

真心唔明點解要換走c朗,成場波佢最有火囉!仲有個豬隊友,又拎紅牌,攻又唔強,守又唔好,得個勇字,反而琉爾鬧鬧下都成才,仲有普巴成日目視防守。
換走左個可以逆轉既球員, 佢可能信錯專家, 真係以為C朗在場邊, 隊友龍咁堅

引用:
原帖由 BigBucket 於 2021-9-15 08:49 AM 發表

無錯,贏波就係C朗神勇,輸波就係豬隊友
呢啲咪承擔囉!球王有乜可能會咁?!傳統嘅縮骨卸膊大佬嘅風範!咦,縮骨縮頭?!好一致喎🤔

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-9-15 09:33 AM 發表

換走左個可以逆轉既球員, 佢可能信錯專家, 真係以為C朗在場邊, 隊友龍咁堅
完全唔明佢換人黎做乜,換馬迪是應該,但換馬思同連球王做咩,現在需要做好防守打反擊,講經驗仲有邊個好過朗朗?最後連美斯望都冇望就回傳,証明此子難成大器,果球完全人地冇比壓力佢,仲要nolook派膠。

世界級教練 永遠冇人知佢想點,可能佢自己都唔知。冇game plan, 一係就唔換人,一係就求奇換😂😂

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-9-15 09:33 AM 發表

C朗就係唯一可以係關鍵時刻入波
點知換走咗

引用:
原帖由 lis626 於 2021-9-15 09:29 AM 發表

你唔明 ga la
喺米米心目中
梅西對羅馬2碼射失係因為 C朗
梅世界盃決賽半單刀射失係因為 C朗
梅西比拜仁血洗都係因為 C朗
呢句真
外間有邊個怪責C朗
怪責蘇B雲比連加特就大撚把

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-9-15 08:53 AM 發表

冇基斯坦奴
曼聯至少入三球
點會輸俾歐冠魚腩隊
入一球都無用

引用:
原帖由 今晚我最甜 於 2021-9-15 09:40 AM 發表

世界級教練 永遠冇人知佢想點,可能佢自己都唔知。冇game plan, 一係就唔換人,一係就求奇換😂😂
蘇B太差喇

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-9-15 09:00 AM 發表

正確
無C朗會連蛋都破唔到
曼無史一歐霸贏過年青人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]