• 瀏覽: 6,442
  • 回覆: 58
曼聯在歐冠盃中1比2負於瑞士年青人,紅魔不少球迷對蘇斯克查的換人不滿。
第71分鐘,蘇帥用連加特換下C.朗拿度,而最後時刻,連加特的失誤導致了被絕殺。對此,球迷們紛紛「抽水」:

「換下C.朗拿度,換上連加特,奧勒的大手筆……」

「用連加特換下C.朗拿度,我瘋了。」
「馬迪換B費是好的,但連加特換C.朗拿度太瘋狂了。」
「我們需要一個入球,奧勒卻換下C.朗拿度換上連加特……」

https://soccer.sina.com.hk/news/1/20210915/13581198/

神調動, 竟然信專家C朗在場邊, 隊友龍咁堅? 打晒面啦呢舖, 換個人出黎幫人入波, 正呀

熱賣及精選
引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-9-15 09:35 AM 發表

曼聯在歐冠盃中1比2負於瑞士年青人,紅魔不少球迷對蘇斯克查的換人不滿。
第71分鐘,蘇帥用連加特換下C.朗拿度,而最後時刻,連加特的失誤導致了被絕殺。對此,球迷們紛紛「抽水」:

...
連加特係邊個嘅fans?
抄到足晒

無他……收錢……

正常人都唔會換走一個goat

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-9-15 09:35 AM 發表

...

踢到35分鐘,曼聯右閘雲比沙卡搶波時,踩到對手馬田斯彭利拿腳部,被球證直接出示紅牌趕出場,紅魔鬼立即捱打戰至66分鐘,年青人由尼加馬利奧射入扳平。曼聯主帥蘇斯克查喺72分鐘作出「致命調動」,用連格入替C朗,為輸波埋下伏線連格喺補時5分鐘突然回傳入禁區隊友都冇為意,被對手施爾巴特捷奧順勢射入,為年青人戲劇性反勝2比1。

呢場波擺明做的,仲嘈嚟做乜?

佢思維諗住和算數,其實係可以,萬料不到最後⋯⋯
擺C朗前面,起碼有兩個後防唔敢上咁前,放個14上去,yb教練即時做野啦
輸係輸架喇,有半場休息都唔識佈處,明顯教練錯,馬迪入費特更錯,⋯⋯⋯

那歐國盃攞盃都唔關朗朗事,佢一早出場

連加特踢英超夠做既
踢歐聯始終無經驗

引用:
原帖由 原始世k 於 2021-9-15 10:42 AM 發表

佢思維諗住和算數,其實係可以,萬料不到最後⋯⋯
擺C朗前面,起碼有兩個後防唔敢上咁前,放個14上去,yb教練即時做野啦
輸係輸架喇,有半場休息都唔識佈處,明顯教練錯,馬迪入費特更錯,⋯⋯⋯
想和換M9 出嚟托咩

引用:
原帖由 joeyeung90 於 2021-9-15 10:50 AM 發表

想和換M9 出嚟托咩
做出2:1囉

引用:
原帖由 世足皇(C羅5次) 於 2021-9-15 09:43 AM 發表

正常人都唔會換走一個goat
唔換山羊唔通放佢係度食草?!

引用:
原帖由 joeyeung90 於 2021-9-15 10:50 AM 發表

想和換M9 出嚟托咩
咪出事囉,M9其實成季都唔應該出

引用:

...
如果全場唔出C7,對年輕人依D十大聯賽都未到的魚腩隊,曼聯肯定狂數3:0

你睇下祖記就知

好睇囉,好睇囉,鬧領隊,鬧埋球員
成隊曼聯甘先好睇😂😂😂
我地球迷最想睇呢d

主題標籤 #曼聯
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]