• 瀏覽: 2,190
  • 回覆: 15
喜歡我的頻道請訂閱支持我!
精選汽車
自己攞嚟

50行百5點睇呀 !!  
仲有.. 呢d叫孝順群組..........

恭喜,最緊要人有事

你飛咁快佢點睇呀

孝順仔仆街真開心!😍

深切哀悼所有壯烈成仁的北京愛國同胞
梁振英
指x佢來罵

引用:
原帖由 CU2CU2 於 2021-9-16 07:07 AM 發表

你飛咁快佢點睇呀
始終都係片主責任!

明知呢段路飛開車,應關掉音響、不要與乘客交談而分心,甚至應開窗,一定聽到電單車/汽車的引擎聲!

引用:
原帖由 星升升 於 2021-9-16 02:54 AM 發表

恭喜,最緊要人有事
有命入廠也半年。

片主舔閪

華弟

引用:
原帖由 onlee2004 於 2021-9-16 07:28 AM 發表

始終都係片主責任!

明知呢段路飛開車,應關掉音響、不要與乘客交談而分心,甚至應開窗,一定聽到電單車/汽車的引擎聲!
支持,尤其附近無7仔,更加應該要買定d水方便死者

引用:
原帖由 黃狗蘇 於 2021-9-16 09:09 AM 發表

華弟
呢班19嘩人...

引用:
原帖由 onlee2004 於 2021-9-16 07:28 AM 發表

始終都係片主責任!

你啱。明知有班忘命車手。

片主應買定香。隨時幫佢地路祭。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett
難得一班黨友義無反顧, 永遠向前, 誓不停飛

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]