• 瀏覽: 1,686
  • 回覆: 36
巴塞頹敗 高文:兩三年後會很出色

4 小時前

【Now Sports】巴塞隆拿主帥朗奴高文在球隊主場遭拜仁慕尼黑大敗後,直言人家實力凌駕於己方,並指以球隊的年輕班底,兩三年後會很出色。問題來了,兩三年後,他還會在位嗎?「我們當然想更具競爭力,不過這已是我們所有。大軍的態度並沒不妥。」朗奴高文在球隊於周二歐聯慘吞拜仁慕尼黑3蛋,繼年多前被「仁」血洗2:8後又一次遭K.O.後說:「拜仁在這個晚上是表現較出色的一隊。」

從高文言談間似示意球隊當前不足以在歐洲稱霸,正放眼未來:「我們現有人腳配合非常出色的年青球員,這些球員兩或三年後會非常出色。」

至於老將碧基口徑相若:「這場比賽讓我們學懂拜仁凌駕於己隊,但落場的年青球員將是球會的未來。我們是巴塞隆

https://hk.news.yahoo.com/巴塞頹敗-高文-兩三年後會很出色-225120369.html

熱賣及精選
剛巧高文張合約簽左3年?

李天命常說的,勝利者並非說最後一句的那個人,但很多人都喜歡搶著說最後一句,好像這才是贏家。
當年巴塞未贏過有c朗的皇馬

引用:
原帖由 世足皇(C羅5次) 於 2021-9-15 10:36 AM 發表

當年巴塞未贏過有c朗的皇馬
做假呀,巴塞贏過有c朗的皇馬好多次啦

三年又三年😂

人心向善,天必佑之
引用:
原帖由 colle300 於 2021-9-15 10:38 AM 發表

做假呀,巴塞贏過有c朗的皇馬好多次啦
係咪靠紅牌左拉莫斯果次?

自吹梅搞到巴塞五勞七傷
係要啲時間回復

引用:
原帖由 世足皇(C羅5次) 於 2021-9-15 10:39 AM 發表

係咪靠紅牌左拉莫斯果次?
皇馬輸好多次喎,有晒數據喎,盲撐呀
皇馬迷好無恥
美斯對皇馬入好多波喎,你有冇睇呀,唔識波就唔好吹啦

高文當然想兩三年後先至被炒

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-9-15 11:18 AM 發表

自吹梅搞到巴塞五勞七傷
係要啲時間回復
呢啲人人都知既事實
又關高文咩事

引用:
原帖由 19西蒙 於 2021-9-15 11:19 AM 發表

自吹梅搞到巴塞五勞七傷
係要啲時間回復
呢啲人人都知既事實
又關高文咩事
朗朗攪到曼聯輸波

識波嘅都知巴塞五勞七傷係因為亂咁高價買古天奴,丹比利同基沙文嘅管理層啦。
祖記買錯一個C朗都元氣大傷,巴塞仲要買錯3個

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-9-15 11:18 AM 發表

最好宜家炒
賠3年人工

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
引用:
原帖由 19西蒙 於 2021-9-15 11:19 AM 發表

自吹梅搞到巴塞五勞七傷
係要啲時間回復
呢啲人人都知既事實
又關高文咩事
呢樣朗朗就唔同,一走祖記贏3球,加盟曼聯就輸波

風水佬呃你十年八年,朗奴高文只呃你兩三年,算有良心喇

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]