• 瀏覽: 1,673
  • 回覆: 18
  • 追帖: 2
首先抱歉照片質量.間嘢用紅色遮太陽擋.所以食物照片都變咗色

11點40分到達,三位麻甩佬喺前面排隊堂食.間嘢只有七張兩人枱.
叫咗招牌嘅燒腩仔飯

果然係好脆亦都好有豬味.略嫌切得細舊少少,比正常嘅燒豬細一半
飯就比較乾身亦都冇汁.薑蓉咸到飛天.結果豬就食曬,淨返半碟飯

加多個老火木瓜湯,果然好足料

12點06分話所有燒肉賣曬.
有食客抱怨咁好賣點解你唔整多啲
啊姐出嚟解釋話我哋新鮮腩,每日冇幾多番
咁食嚇有問乜嘢時候一定食得到燒豬㗎.回應係朝早八、九點剛開市的時候

熱賣及精選
引用:
原帖由 jvbb2005a 於 2021-9-15 12:39 PM 發表

11點40分到達,三位麻甩佬喺前面排隊堂食.間嘢只有七張兩人枱.
叫咗招牌嘅燒腩仔飯
12680326 12680327
果然係好脆亦都好有豬味.略嫌切得細舊少少,比正常嘅燒豬細一半
飯就比較乾身亦都冇汁.薑蓉咸到飛天.結果豬就食曬,淨返半碟飯

有食客抱 ...
添記的燒雞都好好食

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-9-15 12:42 PM 發表

添記的燒雞都好好食
師父你真係好buy呢間嘢

引用:
原帖由 jvbb2005a 於 2021-9-15 12:39 PM 發表

叫咗招牌嘅燒腩仔飯
12680326 12680327

有食客抱 ...
好嘢多人食,只要質量保持到,想食嘅人越難食到,尤其通哂天嘅時候,因為好味嘅,我山長水遠都會去會一會佢。

引用:
原帖由 jvbb2005a 於 2021-9-15 12:43 PM 發表

師父你真係好buy呢間嘢
小弟16叔!一早就賣光。。。食客已經投左票啦

看着就好有食慾哦。

新鮮炭爐燒肉的確吸引
但肉有時鹹到食完要洗腎

去未知之地 試未知之味 - bonbon2468
這個老湯火候很好

遊戲人生
老火湯很好

其實添記叉燒都好正.

引用:

叫咗招牌嘅燒腩仔飯

有食客抱怨咁好賣點解你唔整多啲
啊姐出嚟解釋話我哋新鮮腩,每日冇幾多番
咁食嚇有問乜嘢時候一定食得到燒豬㗎.回應係朝早八、九點剛開市的時候
添記要黑水嘛

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。
引用:
原帖由 siutatbo 於 2021-9-15 07:02 PM 發表

添記要黑水嘛
生熟地?今日賣完

引用:
原帖由 jvbb2005a 於 2021-9-15 07:20 PM 發表

生熟地?今日賣完
噢!

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。
燒肉真係幾靚喎

今日癲起上嚟諗起琴日阿姐講嘅嘢,食早餐.
果然啱啱燒出嚟㗎好食過琴日
一上枱已經有飯香同埋燒肉香氣
燒豬五層肉又皮更脆、肉又嫩.非常抵讚👍

不過老火湯原來要十點之後先提供

主題標籤 #燒肉 #燒腩
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]