• 瀏覽: 4,631
  • 回覆: 65
  • 追帖: 3
要咗咖喱羊腩加辣要中辣,姐姐已經警告佢地D咖喱比出面辣,點知真係好辣,辣過亞龍,食到出咗一身汗,冷氣勁,爽呀!又收八達通,下個月再食過!好味道!

多謝收睇!

熱賣及精選
你唔覺啲羊腩好硬咩?

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-9-15 01:10 PM 發表

要咗咖喱羊腩加辣要中辣,姐姐已經警告佢地D咖喱比出面辣,點知真係好辣,辣過亞龍,食到出咗一身汗,冷氣強勁,爽呀!又收八達通,下個月再食過!好味道!

1268037812680378 1268037912680379 1268038012680380 1268038112680381 1268038212680382 1268038312680383

多謝收睇!
望到都覺得辣😂

引用:
原帖由 jvbb2005a 於 15-9-2021 01:16 PM 發表

你唔覺啲羊腩好硬咩?
唔覺喎

引用:
原帖由 foodfamilytyt 於 15-9-2021 01:34 PM 發表

望到都覺得辣😂
祛濕

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-9-15 01:10 PM 發表

要咗咖喱羊腩加辣要中辣,姐姐已經警告佢地D咖喱比出面辣,點知真係好辣,辣過亞龍,食到出咗一身汗,冷氣強勁,爽呀!又收八達通,下個月再食過!好味道!

1268037812680378 1268037912680379 1268038012680380 1268038112680381 1268038212680382 1268038312680383

多謝收睇!
爽呀!

你都話辣,應該都幾堅下。
有機會我都去試吓

引用:
原帖由 dtw 於 15-9-2021 02:03 PM 發表

你都話辣,應該都幾堅下。
有機會我都去試吓
羊腩麻麻,下次我試牛脷

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-9-15 02:04 PM 發表

羊腩麻麻,下次我試牛脷
收到

貴麻橋未食過唔敢講嘢丶亞龍咖喱無論你點樣加辣都係唔辣

引用:
原帖由 木村節也 於 15-9-2021 02:10 PM 發表

貴麻橋未食過唔敢講嘢丶亞龍咖喱無論你點樣加辣都係唔辣
請睇埋呢一個帖啦,多謝支持

https://www.discuss.com.hk/redir ... amp;utm_source=copy

Yummy 😋

呢間試過 幾有特色

引用:

多謝收睇!
咖哩羊,唔常見。

引用:
原帖由 工廠男 於 15-9-2021 02:47 PM 發表

咖哩羊,唔常見。
咖喱汁唔錯,但羊腩麻麻,應該食牛脷

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]