• 瀏覽: 1,536
  • 回覆: 26
  • 追帖: 1
水魚曼走線
你哋識條毛咩!

劍指歐霸盃

又想攞亞軍

熱賣及精選
買晒車馬炮都冇用,因為下棋嗰個係癈黑柴。有SoB一日,曼聯好難有冠。如果曼聯唔請SoB,佢最多都係教到英冠。

陀衰家回歸,第一搞死領隊,第二搞死隊友,第三搞死球隊

引用:
原帖由 幫你地改個名 於 2021-9-15 02:13 PM 發表

樓主唔係脷伸過係中立球迷咩
佢好似無咁講過
不過咁都好 證明蛋治大師都係對球隊恨鐵不成鋼

下輪主場對潛艇 想知蛋治大師有乜嘢睇法

曼聯真係未必贏到維拉里爾丶阿特蘭大。

引用:
原帖由 kenken747 於 2021-9-15 09:23 PM 發表

曼聯真係未必贏到維拉里爾丶阿特蘭大。
曼聯人腳嬴哂,但愛美麗會在後欄吊打蘇b,不
樂觀!

引用:
原帖由 JohnLaiXXL 於 2021-9-15 08:56 PM 發表

有SoB、曼聯實力打八折。
八折咁多六折差唔多

引用:
原帖由 快樂的飛機師 於 2021-9-15 01:28 PM 發表

1. 已經鬧左蘇b 兩年鬧到口臭,表現卻毫無寸進
2. 曼聯目標是冠軍,但打小個人就即刻怕左邊緣
球隊年青人咁,不能接受
3. 打小個人,就轉打 5後衛,完全冇做突擊部署
4. 以曼聯陣容,在小打一人情況下理應可打控球
在腳,保持勝果,但蘇b 變陣下控球指數急跌致
三成,對手見蘇b 冇料到就放膽全攻,慘不忍睹

結論:沽!
利申:曼迷
吾糸佢換C郞出連美C
點有助攻

引用:
原帖由 k514 於 2021-9-15 10:03 PM 發表

八折咁多六折差唔多
So b 表現

直頭同搭錯電線一樣
次次唔同錯法

有乜辦法呀,訓醒第二日有人話簽左件老野返黎,我諗佢都唔想撈

條死蘇b  賽後仲不斷叫大家唔好怪連皇,話佢唔
想,要保持信心,繼續準備下一場賽事,其實衹
想將焦點推在連皇身上,好福街! 實情係蘇b 無哂
符怕左年青人,冇做反擊部署衹懂守,令連皇中
埸攞到波前場冇人比先要回傳龍門。你放棄哂前
埸衹顧防守人地味更加放膽全攻形 lor, 蘇b  真係
唔死冇用,掉盡曼聯英名!