• 瀏覽: 909
  • 回覆: 15
利雲在禁區俾人雙手推跌後, 馬上起身繼續踢。

C朗在禁區俾人 Hi 跌後, 馬上大叫要12 碼, 繼續坐地

利雲真係唔及阿朗有鬥心, 咁都唔爭取 12碼!!

熱賣及精選
你搵個0次世足來比goat.....係咪有心玩野?

阿朗係一個為12碼而生既足球員

咁好多球員都會搏12碼既,利雲可能覺得唔搏仲大機會入到,所以先唔搏姐。利雲射術真心勁既。

羅友成日吹捧c羅,但其實利雲仲勁過c羅

禁區毒瘤

引用:
原帖由 世足皇(C羅5次) 於 2021-9-15 03:06 PM 發表

利雲有一次世足

引用:
原帖由 danny476 於 2021-9-15 04:46 PM 發表

利雲有一次世足
c朗16次
16-1=15

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-9-15 04:17 PM 發表

羅友成日吹捧c羅,但其實利雲仲勁過c羅
你認真?

利雲全面好多,得罪D講,B費都好假,成日插水

拜仁係強隊,年青人係弱隊,呢個就係分別

哥迪奧拿:美斯史上最佳強於比利老馬

https://soccer.sina.com.hk/news/87/20170929/7969827/
引用:
原帖由 意甲老四 於 2021-9-15 02:38 PM 發表

利雲在禁區俾人雙手推跌後, 馬上起身繼續踢。

C朗在禁區俾人 Hi 跌後, 馬上大叫要12 碼, 繼續坐地

利雲真係唔及阿朗有鬥心, 咁都唔爭取 12碼!!

兩埸晤同波唔同時空可拉埋黎講?
有人食豆腐都可以啃死,係咪代表個人廢?

引用:
原帖由 YOUIK 於 2021-9-15 07:59 PM 發表

利雲全面好多,得罪D講,B費都好假,成日插水
C7想容易入波姐,而且錫身。要佢搏命佢副偈我覺得佢可以做到

引用:
原帖由 世足皇(C羅5次) 於 2021-9-15 03:06 PM 發表

人地講你偶像成日插水有講錯咩?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]