• 瀏覽: 1,242
  • 回覆: 25
如你是C朗球迷,應該很滿意C朗昨仗表現,能夠入了一球.

你都知C朗既不是球皇,也不是GOAT,佢只負責係前面射波,能入波已是有表現,佢自己都冇話過能夠以一己之力去贏波攞3分 (係祖記3 年都充分表現了這個能力: 個人刷數據永遠大過球隊成績). 總之, 歐聯出場數及入球數又+1,C朗球迷應該心滿意足了.

熱賣及精選
2場3球 合格有凸
係隊友魯莽紅牌先會輸

其實好簡單, 足球比賽入到波同守得好就會贏波, 你都識講佢刷數據即係入到波啦, 咁如果球隊成績唔好即係守得差啦, 咁C朗又係守得差既, 現今既前鋒應該學埋用腳守龍會全面D, 同意你講呀

好滿意佢比人換走

C朗表現OK,但太早調走。絶殺一定要靠C朗,呢埸擺明要絶殺,但比SoB神級調走,換入連皇,搞到1分都冇。對紐卡素埸波贏硬就早D調走佢休息喇。

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-9-15 03:16 PM 發表

其實好簡單, 足球比賽入到波同守得好就會贏波, 你都識講佢刷數據即係入到波啦, 咁如果球隊成績唔好即係守得差啦, 咁C朗又係守得差既, 現今既前鋒應該學埋用腳守龍會全面D, 同意你講呀
師兄終於肯將你地對美斯既標準套用返落阿朗度,覺醒喇!

提示: 違規內容已被屏蔽
阿朗又為曼聯創造歷史,梗係滿意啦

其實真係達標有餘,有球單刀球證冇比十二碼,只係怪隊友出錯輸波

其實可以考慮下比阿朗做球員兼教練,so b就改做吉祥物。

引用:
原帖由 phmo 於 2021-9-15 04:20 PM 發表

其實可以考慮下比阿朗做球員兼教練,so b就改做吉祥物。
咪做緊囉

引用:
原帖由 louie186 於 2021-9-15 05:04 PM 發表

咪做緊囉

C羅好有教練風範

引用:
原帖由 vbcc2 於 2021-9-15 03:10 PM 發表

你都知C朗既不是球皇,也不是GOAT,佢只負責係前面射波,能入波已是有表現,佢自己都冇話過能夠以一己之力去贏波攞3分 (係祖記3 年都充分表現了這個能力: 個人刷數據永遠大過球隊成績). 總之, 歐聯出場數及入球數又+1,C朗球迷應該心滿意足了.
精神勝利

如果呀朗單刀唔插水搏12碼

老老實實咁射門,以呀朗射術都好大機會入,一早2:0啦

引用:
原帖由 vbcc2 於 2021-9-15 03:10 PM 發表

佢親囗話你知,祖記3年自己刷數據已滿足,祖記既中埸可以供應到好靚既數據比佢?係既,就唔使3埸聯賽只得一分啦。

主題標籤 #歐聯
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]