• 瀏覽: 20,397
  • 回覆: 218
  • 追帖: 2
16叔接到老闆娘來電。。。斷貨很久的上海鮮肉月餅今午返貨了!
欲拒還迎。。。16叔好耐都冇食宵夜啦

附件

IMG-20210915-WA0000.jpg(309.51 KB)

2021-9-15 05:06 PM

IMG-20210915-WA0009.jpg(281.11 KB)

2021-9-15 10:59 PM

IMG-20210915-WA0010.jpg(277.7 KB)

2021-9-15 11:25 PM

IMG-20210915-WA0014.jpg(207.17 KB)

2021-9-15 11:47 PM

IMG-20210915-WA0013.jpg(200.45 KB)

2021-9-15 11:47 PM

IMG-20210915-WA0012.jpg(148.78 KB)

2021-9-16 08:31 AM

加個小字,就夠晒正

引用:
原帖由 unclesixteen 於 15-9-2021 05:06 PM 發表

16叔接到老闆娘來電。。。斷貨很久的上海鮮肉月餅今午返貨了!
點解我睇到16叔接到老娘來電既?

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-9-15 05:06 PM 發表

可唔可以話俾我聽好唔好食

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-9-15 05:06 PM 發表

有冇食後報告?

鮮肉月餅好食

月餅同湯丸我都只接受甜,鹹的總係覺得怪怪唔應該係呢個味

引用:

食過一次意難忘 十六叔請問邊度買

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-9-15 05:09 PM 發表

加個小字,就夠晒正
加個門字

引用:

邊間買?
16叔相識滿天下

引用:
原帖由 32chris 於 2021-9-15 05:26 PM 發表

月餅同湯丸我都只接受甜,鹹的總係覺得怪怪唔應該係呢個味
,禾研發緊酸梅月餅,苦瓜月餅,麻辣月餅同海鹽月餅喎

引用:
原帖由 productdesigner 於 2021-9-15 05:38 PM 發表

,禾研發緊酸梅月餅,苦瓜月餅,麻辣月餅同海鹽月餅喎
人月兩團圓,應該甜甜蜜蜜

引用:

未吔過失敗

鮮肉月餅很正啊,唔知點解有人唔中意

人造肉月餅

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]