• 瀏覽: 19,579
  • 回覆: 218
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-9-15 05:06 PM 發表

16叔接到老闆娘來電。。。斷貨很久的上海鮮肉月餅今午返貨了!
十六,我唔要鮮肉月餅,我要老餅,有冇呀?

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」
熱賣及精選
快到中秋節了,處處都系中秋嘅味道。

引用:
原帖由 曉睇天色 於 2021-9-15 05:58 PM 發表

鮮肉月餅很正啊,唔知點解有人唔中意
或者同我哋慣咗嘅月餅好唔同有關。如果唔叫佢月餅,冇左比較,應該唔會覺得怪。以前銅鑼灣日日都有熱嘅賣,幾好食

肉肉肉肉…肉肉肉

引用:
原帖由 仲夏有作業 於 2021-9-15 06:19 PM 發表

或者同我哋慣咗嘅月餅好唔同有關。如果唔叫佢月餅,冇左比較,應該唔會覺得怪。以前銅鑼灣日日都有熱嘅賣,幾好食
銅鑼灣南貨店老字號,仍有即食的供應!

附件

IMG-20210915-WA0006.jpg(280.72 KB)

2021-9-15 06:23 PM

IMG-20210915-WA0005.jpg(217.33 KB)

2021-9-15 06:23 PM

中秋食厘款包有意思  

嘩,呢個正,上海月餅

點解老闆娘冇call 我既

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-9-15 06:23 PM 發表

銅鑼灣南貨店老字號,仍有即食的供應!
是老x陽?本人好鍾意熱食鮮肉月餅

引用:
原帖由 嵐槍站 於 2021-9-15 06:42 PM 發表

是老x陽?本人好鍾意熱食鮮肉月餅
gogogo.....

十六叔,尼個鮮肉月餅其實係咪同生煎飽好相似?

六件就有點兒多. 要食成個月,

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-9-15 05:06 PM 發表

16叔接到老闆娘來電。。。斷貨很久的上海鮮肉月餅今午返貨了!
以前大6窮.過節有肉食係上等人.配合海派身份

同$10一個生煎包有乜分別?

引用:

會吾會食死人?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]