• 瀏覽: 804
  • 回覆: 12
李大師受訪,他突然爆料:「我問YoYo係咪復合,佢話唔係。」頓令身旁的YoYo一臉尷尬,整張臉紅過身上的紅裙

李xx被問到可會催YoYo追個囝囝時?他再爆Seed說:「同邊個追?」此時YoYo用手撞他以示「抗議」

熱賣及精選
引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-9-16 05:10 AM 發表

李大師受訪,他突然爆料:「我問YoYo係咪復合,佢話唔係。」頓令身旁的YoYo一臉尷尬,整張臉紅過身上的紅裙

李xx被問到可會催YoYo追個囝囝時?他再爆Seed說:「同邊個追?」此時YoYo用手撞他以示「抗議」
李大師想食YOYO???

賤男瞞分想瞞到幾時?

引用:
原帖由 panaheco 於 2021-9-16 08:33 AM 發表

賤男瞞分想瞞到幾時?
復合未好囉,好想睇人離婚不和咩

講真,李大師爆人私隱好缺德。。。

引用:
原帖由 panaheco 於 2021-9-16 08:33 AM 發表

賤男瞞分想瞞到幾時?
其實一早都知喇,  果陣渠頭時, yoyo係出洞幫他拉票, 呢家得視帝都咁冷淡,
好心做戲就做全套喇, 仲話想爭視后, 咁既演技都唔識用

YoYo有人幫手助攻, 其實已經暗爽了.

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-9-16 09:35 AM 發表

其實一早都知喇,  果陣渠頭時, yoyo係出洞幫他拉票, 呢家得視帝都咁冷淡,
好心做戲就做全套喇, 仲話想爭視后, 咁既演技都唔識用
佢有演技喎。。。搏同情果陣(ー_ー)!!

咁算出來結果係未復合?

引用:

賤男瞞分想瞞到幾時?
如果認左,你會愛上佢,承認佢係真漢子?

引用:
原帖由 派閥政治 於 2021-9-16 09:38 AM 發表

佢有演技喎。。。搏同情果陣(ー_ー)!!
一騎上黎, 就識"自搖". 真系好正!

引用:
原帖由 派閥政治 於 2021-9-16 08:52 AM 發表

講真,李大師爆人私隱好缺德。。。
李大師有料到, 佢係幫緊yoyo, 無佢呢句又點會有人關注!?

以往就係因為唔湯唔水, 先引到男方/女方有見報機會.

叫得佢地復合, 應該算到要"到此為止", 再玩唔湯唔水, 會令觀眾討厭, 弄巧反拙, 齊齊攬炒.

主題標籤 #王浩信