• 瀏覽: 3,553
  • 回覆: 97
PSG養懶晒班球員, 聯賽基本出後備係法甲都超晒班,一年要認真踢係得幾場歐聯...結果都係踢成咁

熱賣及精選
引用:
原帖由 a192 於 2021-9-16 08:57 AM 發表

PSG養懶晒班球員, 聯賽基本出後備係法甲都超晒班,一年要認真踢係得幾場歐聯...結果都係踢成咁
上季法甲冠軍係邊隊呀?

廢老梅西去巴黎做大佬,行行企企,d細既仲唔有樣學樣

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-9-16 09:07 AM 發表

上季法甲冠軍係邊隊呀?
所以今年大巴黎拎法甲,就係因為梅西加盟,才可以拎法甲。

引用:
原帖由 八寶拳王夫妻檔 於 2021-9-16 09:16 AM 發表

所以今年大巴黎拎法甲,就係因為梅西加盟,才可以拎法甲。
因為有啦啦隊長梅西加盟巴黎

咪就係法甲水平低囉 一出去歐聯即刻見真章

波。。係假既

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-9-16 09:32 AM 發表

咪就係法甲水平低囉 一出去歐聯即刻見真章
咁輸比後生仔果隊點算

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-9-16 10:16 AM 發表

咁輸比後生仔果隊點算
我都唔明, 輸波果個抽和波果個水, 世事真係好奇妙....

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-9-16 11:28 AM 發表

我都唔明, 輸波果個抽和波果個水, 世事真係好奇妙....
仲要輸比年青人,可能阿朗入波當贏左

引用:
原帖由 19西蒙 於 2021-9-16 11:29 AM 發表

三條八都可以笑人三連霸啦
梅西迷有咩唔得?
5金球都笑6金球,世上無難事

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-9-16 11:29 AM 發表

仲要輸比年青人,可能阿朗入波當贏左
總之阿朗隊波輸親都唔關阿朗事, 但美斯隊波和又好, 輸又好, 被人大炒都好, 全部入美斯數.....

最搞笑係美斯散步就吊到啪啪聲, 但其實阿朗場場散步等餵......你剩係睇下美斯同阿朗每場波既觸球次數就知究竟邊個參與度高D, 邊個先係真正既散步.....

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-9-16 11:48 AM 發表

總之阿朗隊波輸親都唔關阿朗事, 但美斯隊波和又好, 輸又好, 被人大炒都好, 全部入美斯數.....

最搞笑係美斯散步就吊到啪啪聲, 但其實阿朗場場散步等餵......你剩係睇下美斯同阿朗每場波既觸球次數就知究竟邊個參與度高D, 邊個先係真正既散步.....
阿朗有時反擊沖下廁就吹到佢全場奔跑,我真係忍唔住笑左出聲。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]