• 瀏覽: 481
  • 回覆: 15
暫時把關者們播咗3集,女角方面真係好鍾意黃智雯飾演嘅阿Yan同埋劉穎鏇飾演嘅畢庭菲,兩個角色非常討好。
智雯呢個Look掂,阿Yan廿四孝女朋友!對下屬又好,好有心教新人,好有Heart!人又唔自私,自己病咗仲俾男朋友出去同朋友Happy,唔依賴,又好溫柔體貼,真係絕世好女友!劉穎鏇飾演嘅畢庭菲都係!雖然啱啱出場但係已經討好,好鍾意佢永不放棄嘅精神,自己體力唔掂都硬撐。有啲期待佢同丁子朗嘅一段情

熱賣及精選
暫時女角最唔鍾意Madam Wan
角色真係好乞人憎

引用:
原帖由 嘉洛仔 於 2021-9-16 09:34 AM 發表

暫時把關者們播咗3集,女角方面真係好鍾意黃智雯飾演嘅阿Yan同埋劉穎鏇飾演嘅畢庭菲,兩個角色非常討好。
智雯呢個Look掂,阿Yan廿四孝女朋友!對下屬又好,好有心教新人,好有Heart!人又唔自私,自己病咗仲俾男朋友出去同朋友Happy,唔依賴,又好溫柔體貼,真係絕世好女友!劉穎鏇飾演嘅畢庭菲都係!雖然啱啱出場但係已經討好,好鍾意佢永不放棄嘅精神,有啲期待佢同丁子朗嘅一段情 :loveline ...
企埋穎鏇度,丁丁會唔會太小鳥依人?○| ̄|_

黃智雯唔錯, 幾舒服有女友FEEL

引用:
原帖由 派閥政治 於 2021-9-16 09:40 AM 發表

企埋穎鏇度,丁丁會唔會太小鳥依人?○| ̄|_
佢都唔算好矮

引用:
原帖由 e5432whm 於 2021-9-16 09:49 AM 發表

黃智雯唔錯, 幾舒服有女友FEEL
係呀,講嘢嘅時候都好鬼溫柔

引用:
原帖由 嘉洛仔 於 2021-9-16 10:34 AM 發表

佢都唔算好矮
唔算 ... 係穎鏇高姐

引用:
原帖由 派閥政治 於 2021-9-16 10:35 AM 發表

唔算 ... 係穎鏇高姐
冇錯 唔知今年呢兩位會唔會齊齊攞飛躍

引用:
原帖由 嘉洛仔 於 2021-9-16 10:34 AM 發表

係呀,講嘢嘅時候都好鬼溫柔
係呀 ... 由上年開始 , 智雯就轉型溫柔文靜向

鏇鏇

引用:
原帖由 派閥政治 於 2021-9-16 10:57 AM 發表

係呀 ... 由上年開始 , 智雯就轉型溫柔文靜向

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-9-16 12:18 PM 發表

鏇鏇
鏇鏇角色唔錯,兩男爭一女

黃智雯做得唔錯,同以往佢做madam嘅角色好唔同,好溫柔

引用:
原帖由 XJMMMX 於 2021-9-16 08:09 PM 發表

黃智雯做得唔錯,同以往佢做madam嘅角色好唔同,好溫柔
呢個角色好體貼,暫時女角反而Madam Wan最惡頂

我都覺得鏇鏇同黃智雯今次好搶鏡

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]