• 瀏覽: 751
  • 回覆: 5
  • 追帖: 1
之前的港台,收政府人工,宣傳反政府思想,真係全世界絕無僅有的不知所謂。

自從國安法出台後,泛民陣營逐漸土崩瓦解。相信港台內啲黃人亦會有所影響。

今日起見港臺直播全國運動會,總算做返一個政府資助電視台應該做嘅嘢。希望港台可以改過自身,繼續向呢個方向改善落去,唔好令大家失望。

熱賣及精選
引用:
原帖由 阿聞 於 2021-9-16 10:55 AM 發表

之前的港台,收政府人工,宣傳反政府思想,真係全世界絕無僅有的不知所謂。

自從國安法出台後,泛民陣營逐漸土崩瓦解。相信港台內啲黃人亦會有所影響。

今日起見港臺直播全國運動會,總算做返一個政府資助電視台應該做嘅嘢。希望港台可以改過自身,繼續向呢個方向改善落去,唔好令大家失望。
乜撚都政治上身。
之前佢地直播同拍攝殘奧會,又唔見你讚嘅?
查實你有冇睇新聞呀,本來港台係冇得播的,係林鄭同CCTV爭取返嚟,星期二先至搞掂咋!

引用:
原帖由 特屍拉末路 於 2021-9-16 01:16 PM 發表

香港電台2021 第14屆陝西全運會絕世靚抽!

終於做返國家應有之義!
港台同有線都係星期二先至搞得掂有得播咋!
當初得無記話獲播映權但只係播精華時,點解又唔見你鬧無記唔做直播?絕世磚家大話王!

引用:
原帖由 woltif 於 2021-9-16 11:25 AM 發表

乜撚都政治上身。
之前佢地直播同拍攝殘奧會,又唔見你讚嘅?
查實你有冇睇新聞呀,本來港台係冇得播的,係林鄭同CCTV爭取返嚟,星期二先至搞掂咋!
做得好都唔比讚?你冇野嘛?

引用:
原帖由 阿聞 於 2021-9-16 07:56 PM 發表

做得好都唔比讚?你冇野嘛?
因為唔應該只從政治正確上去稱讚,由本來冇得播到變成要全日直播咁滯,得兩日時間搵主持,搵嘉賓評述你估容易。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]