• 瀏覽: 32,640
  • 回覆: 133
  • 追帖: 2
唔知大家有冇睇尋日大王同宋芝齡傳拍拖呢單野,尋晚明明睇娛樂新聞台個陣佢地個訪問又失晒控咁否認
但係今日竟然又有新聞話大王承認同宋芝齡關係親密曾親吻對方?!
咁姐係有冇拍拖呀?好亂呀媽咪!
睇下佢地合照定定驚先?

其實睇相又唔覺得佢地唔襯既,仲要之前佢地係都市閒情定流行都市拍賀年節目個陣都有扮情侶鬧下交
到底點解會傳佢地拍拖呢?
因為有人影到佢地兩個撓手行街街,頭貼頭咁樣細聲講,報導更加話佢地已經一齊左一年!
不過佢地落閘都落得好快,好快就出黎澄清話佢地冇拍拖,夜晚仲上娛樂新聞台到接受訪問
宋芝齡仲要話大王:估唔到你咁出名喎,一直以為你係奀星冇人識你架喎!
佢地仲有解釋返比人影相個日既前因後果添

咁承認與宋芝齡關係親密曾親吻對方又咩事?冇拍拖又親吻?吻邊樹呀?
原來大王又係個訪問到話:我地係好親密呀,我仲有啜佢添!隻手
喂大王你咁樣做標題黨no good喎!
乖乖地否認做訪問咪好囉,做咩又要咁激動話個哥哥仔:我做咩要回應你?
不過點都好啦,大王同宋芝齡點都係好朋友黎架嘛係咪?

精彩訪問重溫
https://www.youtube.com/watch?v=FQtPvC6e39g

熱賣及精選
男未婚女未嫁有咩問題?

兩舊梅菜夾計做新聞

大王 : 唔通我食左 , 又要同你講咩??? ^.^

引用:
原帖由 派閥政治 於 2021-9-16 01:24 PM 發表

真係好似大王心聲

觀相學嚟講 面貼面 多數咀過, 咀過多數扑過
大家都成年人加埋成百歲,扑嘢好閒,遲早都扑

行徑比情侶更親密

大王有D米架!

大王d態度,如果唔熟既真係會嬲

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-9-16 02:23 PM 發表

行徑比情侶更親密
講真 , 我覺得女人要比到大王食 , 其實真係要一定忍耐能力 ...

應該好似“愛回家”禽晚劇情咁咯,平日鬥氣,飲咗紅酒就⋯⋯第二朝又做番同事。

條.....
哩條爛gag忽磚專扮梗頸院友賴風趣呃兒童樂園.....

扑過都可以唔係拍拖啦

李X聯變了小3?

引用:
原帖由 派閥政治 於 2021-9-16 01:24 PM 發表

食就肯定食過

提示:支持鍵盤翻頁左 右