• 瀏覽: 16,065
  • 回覆: 74
+2
幾過癮,無野搵野攪下,益下各行各業都好嘅

引用:
原帖由 lai-ken 於 2021-9-16 02:18 PM 發表
禮拜六已經係個拳賽,鍾生今日仲要氹兩條女上佢屋企砌,隨時可以喺擂台砌到入廳,再由廳砌到入房,由房砌到入廁所,再砌返出廚房。住大屋真係好玩啲。

https://hk.yahoo.com/celebrity/造美人vs口罩小姐埋牙互揪預演拳賽-鍾培生預告折磨林作-諗定瘋狂慶功-223000919.html
仲未打?

引用:
原帖由 返工會暈 於 2021-9-16 03:54 PM 發表

咁我出場5秒瞓低收30萬
再周圍笑鍾生戇鳩正水魚
雖然對比起鍾生就唔算係乜,但林作本身自己家境都唔算差,
應該都唔會放呢三十萬喺眼內,
宜家更多嘅應該係為咗啖氣同face姐

引用:
原帖由 IPUser 於 2021-9-16 05:36 PM 發表

仲未打?
啱啱好食埋兩條女就打

做戲啫

引用:
原帖由 港人無能治香港 於 2021-9-16 03:18 PM 發表
兩個做戲啫
輸俾林作,俾班朋友笑成世。換係你會唔認真準備嗎?

引用:
原帖由 呢個黃色流彈 於 2021-9-16 06:04 PM 發表

雖然對比起鍾生就唔算係乜,但林作本身自己家境都唔算差,
應該都唔會放呢三十萬喺眼內,
宜家更多嘅應該係為咗啖氣同face姐
無錯,KO到鍾生,個名氣又大好多,每次稱呼鍾生做手下敗將,已經夠晒

食完兩條女,輸咗有藉口

係咪雙方簽左生死狀,打死人都唔洗坐監?

有錢就大晒。

希望林作可以打贏二世祖

咪咁認真啦!
佢地私底下Friend 過打 Band。
同 WWF 摔角一樣 都係做戲。
表演呀!最主要吸引班傻仔買飛。有市場就得。

加錢更加比人覺得做馬

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-9-16 03:04 PM 發表
林 鍾 前 有 咩 講
後悔安排呢埸賽事

引用:
原帖由 lai-ken 於 2021-9-16 02:18 PM 發表
禮拜六已經係個拳賽,鍾生今日仲要氹兩條女上佢屋企砌,隨時可以喺擂台砌到入廳,再由廳砌到入房,由房砌到入廁所,再砌返出廚房。住大屋真係好玩啲。

https://hk.yahoo.com/celebrity/造美人vs口罩小姐埋牙互揪預演拳賽-鍾培生預告折磨林作-諗定瘋狂慶功-223000919.html
二個傻仔打架都有人睇

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]