• 瀏覽: 3,695
  • 回覆: 38
C朗明知蘇B無料都咁想愛回家,跟個咁屎嘅領隊都肯制,宜家終於明白C朗點解返曼聯!

佢知道唔可以用球員身份幫曼聯重建皇朝,佢係舖定後路接手蘇B,佢要做費格遜2.0。

熱賣及精選
c朗做領隊的話一定會係史上最佳,唔會係費格遜2.0,而係C朗

咁低學歷
應該未考到教練牌喎

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2021-9-16 02:56 PM 發表

c朗做領隊的話一定會係史上最佳,唔會係費格遜2.0,而係C朗
阿朗根本最適合做領隊....

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2021-9-16 02:56 PM 發表

連費Sir都要幫C朗挽鞋

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-9-16 02:58 PM 發表

阿朗根本最適合做領隊....
C朗始終都係天才

引用:
原帖由 sonofea 於 2021-9-16 03:00 PM 發表

連費Sir都要幫C朗挽鞋
呢樣真

引用:
原帖由 hkschan 於 2021-9-16 02:36 PM 發表

C朗明知蘇B無料都咁想愛回家,跟個咁屎嘅領隊都肯制,宜家終於明白C朗點解返曼聯!

佢知道唔可以用球員身份幫曼聯重建皇朝,佢係舖定後唔接手蘇B,佢要做費格遜2.0。
聽過話老費唔比球員飲酒。
如果C朗做領隊,可能球員只可以飲水。

引用:
原帖由 hkschan 於 2021-9-16 02:36 PM 發表

佢知道唔可以用球員身份幫曼聯重建皇朝,佢係舖定後唔接手蘇B,佢要做費格遜2.0。

拜仁主帥同C7 年紀唔差太遠,佢做主帥都幾年,C7依加鋪定路,期望能代替蘇B做曼聯主帥

引用:

係咪咁樣?

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-9-16 04:32 PM 發表

聽過話老費唔比球員飲酒。
如果C朗做領隊,可能球員只可以飲水。
咁就會只准食沙律、雞胸肉同飲水,c朗唔止係大家既教練,仲係大家既人生導師、營養師!

C羅在場邊 隊友龍咁癲

曼聯同葡萄牙都係行緊雙教練制

主題標籤 #曼聯
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]