• 瀏覽: 1,154
  • 回覆: 18

有C朗反而輸波

熱賣及精選
引用:
原帖由 samobatt99 於 2021-9-16 04:23 PM 發表

有C朗反而輸波
所以話曼城想簽 CR7, 根本 200% 吹水, 經理人借曼城過橋, 迫費蛇出手

不過如果費蛇真係唔出手, 相信曼城亦真係會簽 CR7,
只不過千幾萬零錢散紙, 簽返來當廣告費, 有乜所謂.

阿朗擺明想去曼城架啦, 掃地個阿嬸都知.....

引用:
原帖由 Douzo 於 2021-9-16 05:21 PM 發表

所以話曼城想簽 CR7, 根本 200% 吹水, 經理人借曼城過橋, 迫費蛇出手

但MC唔肯畀轉會費喎

曼城? 出過一個世足未?

引用:
原帖由 samobatt99 於 2021-9-16 04:23 PM 發表

有C朗反而輸波
有C朗反而輸波?咁得意既,曼城幾時有過c朗?
定係你打機時用C朗朱左,on99將佢搬到現實啊?

引用:
原帖由 Douzo 於 2021-9-16 05:21 PM 發表

正常簽個世足返來 梗係用架啦
打中鋒

引用:
原帖由 wongjean 於 2021-9-16 05:27 PM 發表

但MC唔肯畀轉會費喎
Negotiation Skill 而已, 曼城有幾個球員都係文迪斯做經理人, 點會只睇一單買賣
轉會費 1500萬嫌貴 ? 祖記可以回價 1300, 唔得就回 1200, 再回 1000 ...

CR7 在祖記咁貴人工, 送走慳好多, 點會唔放人, 坐得埋一齊, 點會齋吹.
最後迫到費蛇出手, 皆大歡喜 ~

引用:
原帖由 世足皇(C羅5次) 於 2021-9-16 05:38 PM 發表

正常簽個世足返來 梗係用架啦
打中鋒
用千零萬散紙, 簽一個仍然有能力的替補球員, 領隊多一個調動選擇, 係好事, 有乜所謂

引用:
原帖由 Douzo 於 2021-9-16 05:49 PM 發表

用千零萬散紙, 簽一個仍然有能力的替補球員, 領隊多一個調動選擇, 係好事, 有乜所謂
千幾萬簽到5次世足得主?

引用:
原帖由 世足皇(C羅5次) 於 2021-9-16 05:58 PM 發表

千幾萬簽到5次世足得主?
係簽到一位 36歲的替補球員, 而且仲可以五年分期付款.

引用:
原帖由 Douzo 於 2021-9-16 06:04 PM 發表

係簽到一位 36歲的替補球員, 而且仲可以五年分期付款.
c朗係替補球員?幾時開始架?你既時空同我地唔同喎,問多啦A夢借左部時光機去左未來當現實啊?

引用:
原帖由 世足皇(C羅5次) 於 2021-9-16 05:36 PM 發表

曼城? 出過一個世足未?
曼城過去幾年 年年有冠
曼聯過去幾年 最叻亞軍

引用:
原帖由 八寶拳王夫妻檔 於 2021-9-16 05:37 PM 發表

有C朗反而輸波?咁得意既,曼城幾時有過c朗?
定係你打機時用C朗朱左,on99將佢搬到現實啊?
曼聯咪有C朗反而輸波囉

主題標籤 #曼城
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]