• 瀏覽: 26,253
  • 回覆: 243
  • 追帖: 5
熱賣及精選
來緊仲有一班前公民黨區議員 , 雖然早前為了糧支紛紛退黨 , 唔知到時宣誓咩環境呢?

我想舉例問問正常人, 如果一個人壞事做盡  , 係咪改過個名就可以當無事發生架?

引用:
原帖由 股中晒 於 2021-9-16 04:45 PM 發表

短片分享來源:
https://www.youtube.com/watch?v=gIKg85FaXgg
七隻甲甴被政府DQ,大快人心,小鳳姐再次出場!

附件

小鳳姐出場.jpg(38.9 KB)

2021-9-16 05:09 PM

引用:
原帖由 全民滅甲甴 於 2021-9-16 05:09 PM 發表

七隻甲甴被政府DQ,大快人心,小鳳姐再次出場!
陸續有來 ,小鳳姐忙過不停

曾經宣揚或支持黑暴的議員,一個都不能放過,必須全部DQ

軍政府假民主解散立法會啦

昨日的因,今日嘅果

引用:
原帖由 股中晒 於 2021-9-16 05:50 PM 發表

陸續有來 ,小鳳姐忙過不停
抵銀死,政府繼續DQ曬班犯民黃畜甲甴,為民除害!

https://www.youtube.com/watch?v=jE0-KNf05O4

引用:
原帖由 on99peter 於 2021-9-16 06:31 PM 發表

曾經在荃灣區議會上 , 串柒柒地用PK稱呼當時鄧一哥的 荃灣區議會主席陳琬琛,
如果呢條友為糧支宣誓 , 唔知咩環境呢
2021.6.20 公民黨再爆退黨潮 ,陳琬琛余德寶等11名區議員退出
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210620/bkn-20210620155703434-0620_00822_001.html
退黨是否代表以往的政見都180度轉變晒? 是否代表洗白白晒 , 人都變晒咁解?

附件

陳琬琛1.jpg(35.31 KB)

2021-9-16 09:01 PM

陳琬琛3.jpg(147.6 KB)

陳琬琛2.jpg(107.3 KB)

公民黨.jpg(78.03 KB)

一哥.jpg(97.72 KB)

引用:
原帖由 槓寶 於 2021-9-16 06:49 PM 發表

你睇路呀 反中亂港的大陸新移民 ,
你影衰晒正常的大陸新移民 , 好好反醒一下

引用:
原帖由 槓寶 於 2021-9-16 06:49 PM 發表

慈不掌兵……革命係要拋頭顱架唔係唔知嘛

區已完之前弱智都選到,笑話一個,
整頓必須的

引用:
原帖由 股中晒 於 2021-9-16 09:07 PM 發表

你睇路呀 反中亂港的大陸新移民 ,
你影衰晒正常的大陸新移民 , 好好反醒一下
嚇鬼咩該死吾駛病你就睇路

引用:
原帖由 on99peter 於 2021-9-16 18:31 發表

同意!

這些區議員根本不應留任!

引用:

侵侵曾經想過,美國真獨裁。

主題標籤 #失業
提示:支持鍵盤翻頁左 右