• 瀏覽: 7,482
  • 回覆: 91
前英格蘭國腳奧雲語出驚人,稱巴黎聖日耳門在簽入美斯後,實力變弱。巴黎聖日耳門(PSG)周三歐聯作客布魯日,僅以1:1收場,美斯(Lionel Messi)、尼馬與安巴比的「MMN」組合威力未見,因此在電視台出任評述的奧雲(Michael Owen),說出了他的看法。

「儘管我們看著這樣的鋒線組合都流口水,因為他們每個都是超卓的球員,但3個人加在一起,我感覺反而弱了。我真不明白為何他們會是熱門球隊,我認為他們與英超4隊的水平仍相差很遠。」

奧雲也談到PSG其他收購:「我覺得簽下當拿隆馬或拉莫斯這樣的球員,比簽美斯更有可能贏得歐聯。」不過,同場的里奧費迪南則不同意奧雲,認為他們只要合作多了,就會產生很大威脅,所有球隊都難以應付,但他也承認這3人要多走一步,不能過於個人化,才可以解決問題。
https://hk.sports.yahoo.com/news/奧雲-psg有美斯變弱了-092344697.html
奧雲講事實會好hurt人嫁 

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
熱賣及精選
劇情需要

引用:
原帖由 19西蒙 於 2021-9-16 07:59 PM 發表

奧雲明顯又係唔夠呢到既梅西迷識波
原來巴黎簽梅西係多9魚
情何以堪呀

正數加一個負數…

唔會加… 只會減

82分鐘伊卡迪空門2碼打後抽,明明掃一掃個波就入

引用:
原帖由 那些年 於 2021-9-16 08:03 PM 發表

正數加一個負數…

唔會加… 只會減
巴塞自從簽入梅西後就變負資產

引用:
原帖由 winwinwin2007 於 2021-9-16 08:04 PM 發表

82分鐘伊卡迪空門2碼打後抽,明明掃一掃個波就入
係梅西面前入波搶風頭
嫌命長咩
何況伊卡迪同梅西咁不和

引用:
原帖由 19西蒙 於 2021-9-16 08:04 PM 發表

有啲球隊為左開拓某個市場
正如當年曼聯簽朴智星
好成功打入亞洲市場
巴黎簽入梅西
明顯係想開拓小朋友市場
巴黎想打入注碼市場
梅西畢竟條數太大

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-9-16 08:11 PM 發表

係梅西面前入波搶風頭
嫌命長咩
何況伊卡迪同梅西咁不和
美c 64mins 兩隊友禁區空晒唔交,帶去三個防守球員個邊交比對方個籠

引用:
原帖由 winwinwin2007 於 2021-9-16 08:17 PM 發表

美c 64mins 兩隊友禁區空晒唔交,帶去三個防守球員個邊交比對方個籠
梅西唔識扭又要學人扭
又無大局觀

1+1+1 唔一定大過 3

奧雲係咪覺得C朗勁過美斯先。

又講得幾有道理 不過睇波就係睇星睇傳送 贏輸有咩所謂喎 輸咪賴注碼囉

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]