• 瀏覽: 1,343
  • 回覆: 26
  • 追帖: 2
都係老土嗰句,人越大越少朋友。希望能擴濶圈子,認識多d啱傾嘅人。想揾40 歲或以上嘅朋友,男女無所謂,最好健談愛煮嘢食,有興趣PM me

熱賣及精選
PM 左你

引用:
原帖由 toffee3386 於 2021-9-16 09:47 PM 發表

都係老土嗰句,人越大越少朋友。希望能擴濶圈子,認識多d啱傾嘅人。想揾40 歲或以上嘅朋友,男女無所謂,最好健談愛煮嘢食,有興趣PM me
一定要pm傾?

引用:
原帖由 薩爾拉丁 於 2021-9-24 11:39 PM 發表

一定要pm傾?
唔一定的,鍾意可以喺度吹的。因為我未必成日上嚟睇,驚唔能及時回覆啫。

引用:
原帖由 toffee3386 於 2021-9-25 09:53 AM 發表

唔一定的,鍾意可以喺度吹的。因為我未必成日上嚟睇,驚唔能及時回覆啫。
係呢段期間朋友見面係有點困難,樓主喜歡煑野食都好難分享製成品,有點可惜。

中秋剛剛過咗唔知樓主煑咗咩大餐呢

引用:
原帖由 燊輝 於 2021-9-25 05:32 PM 發表

中秋剛剛過咗唔知樓主煑咗咩大餐呢
無咩大餐啦,我煮野其實好難食的,所以成日想同識煮嘢嘅人交流下。

引用:
原帖由 toffee3386 於 2021-9-25 09:53 AM 發表

pm都要你上黎先見到回到架嘛
😁😁😁

唔洗即時回覆既,強迫症咩
😂

引用:
原帖由 toffee3386 於 2021-9-25 05:39 PM 發表

無咩大餐啦,我煮野其實好難食的,所以成日想同識煮嘢嘅人交流下。
唔。。。。。。唔。。。。。。。。
樓主竟然自認煮野難食。。。。。我本來仲想請纓試食 tim。。。。。

BTW, 樓主係男人定女生呢?

😁😁😁 present

引用:
原帖由 薩爾拉丁 於 2021-9-25 10:32 PM 發表

樓主竟然自認煮野難食。。。。。我本來仲想請纓試食 tim。。。。。

其實煮嘢食都講天分,我好明顯無。不過天下間咁多好嘢食,一樣可以滿足食慾。
你發掘到好嘢,不妨一齊分享下

引用:
原帖由 薩爾拉丁 於 2021-9-25 10:32 PM 發表

呃,答返你先,我係女

引用:
原帖由 farm1615 於 2021-9-26 08:59 AM 發表

😁😁😁 present
你好呀,有時間一齊吹下水啦🤣

引用:
原帖由 toffee3386 於 2021-9-26 09:36 AM 發表

你好呀,有時間一齊吹下水啦🤣
我係男熟晒

呀朱媽............報到

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]