• 瀏覽: 19,080
  • 回覆: 193
翠如BB 屋企俾人查

熱賣及精選
引用:
原帖由 樣衰蝗翠如 於 2021-9-17 12:46 AM 發表

蝗嗅魚成日語出驚人喎
2019年先煽動一百萬蝗粉街去暴動
周拍蠔就撐港獨
呢2位偽人應該唔洗旨意紅遍大灣區?

據知《法證V》會與內地單位合作,無綫考慮到近日內地整頓娛樂圈,列舉多項新政策及限制清單,故萬事小心為上,所以索性換角,現時男、女主角重新洗牌,終鐵定由黃宗澤(Bosco)、蔡潔、袁偉豪、蔡思貝、洪永城(Tony)及王敏奕主演

你都收好多翠魚黑材料
最後果張講到明唔係,咪屈得就屈

劇集同節目都"no show" 就知咩料
下個月要四張,唔好發埋咩演員夢

黃翠如得罪了你?不斷出post唱衰, 網絡欺凌,咁同黃屍有咩分別

引用:
原帖由 樣衰蝗翠如 於 2021-9-17 12:46 AM 發表

蝗嗅魚成日語出驚人喎
2019年先煽動一百萬蝗粉街去暴動
周拍蠔就撐港獨
呢2位偽人應該唔洗旨意紅遍大灣區?

據知《法證V》會與內地單位合作,無綫考慮到近日內地整頓娛樂圈,列舉多項新政策及限制清單,故萬事小心為上,所以索性換角,現時男、女主角重新洗牌,終鐵定由黃宗澤(Bosco)、蔡潔、袁偉豪、蔡思貝、洪永城(Tony)及王敏奕主演

哦,原來係咁

引用:
原帖由 公園長長採購 於 2021-9-17 12:52 AM 發表

話曬蔡潔同至矮有一手,實關照舊相好

引用:
原帖由 樣衰蝗翠如 於 2021-9-17 01:35 AM 發表

換句話講即係叫蝗嗅魚收皮?
今次好讚同你呀
佢咁撚戲屎
吹到佢9月咁乸忙
原來佢俾人踢走隆重合拍鉅獻
好心佢一早息影咪唔會咁肉酸咯
爽呀,抵死

引用:
原帖由 kkk20210521 於 2021-9-17 07:51 AM 發表

黃翠如得罪了你?不斷出post唱衰, 網絡欺凌,咁同黃屍有咩分別
··唔明你哋d粉痴甘中意呢件垃圾做乜

黃脆魚入行拍戲快10年,已經資深演員,攞老人牌,咁多年仲比人當新人話有進步,其實都幾醜怪,比係其他公司行業, 呢d冗員一早已被人炒

引用:
原帖由 MiracleZone 於 2021-9-17 01:47 AM 發表

黃翠如好慘,明明努力工作,用心演戲,低調沉默,偏偏飽受網絡欺凌,冇份拍劇又受盡冷言冷語,點解佢會咁慘  
報應囉,你呢個頭盲同佢心腸一樣咁惡毒

引用:
原帖由 Lovecake 於 2021-9-17 09:15 AM 發表

黃脆魚入行拍戲快10年,已經資深演員,攞老人牌,咁多年仲比人當新人話有進步,其實都幾醜怪,比係其他公司行業, 呢d冗員一早已被人炒
講得一啲都無錯
蝗冗員入主大台開始
就係靠後台呃飯食
演戲就等於睇佢扭屎忽
不過樓上有人話佢努力工作/用心演戲/低調沉默
真係幾好笑嘅笑話

引用:
原帖由 kkk20210521 於 2021-9-17 07:51 AM 發表

一星級會員你好
我邊句有唱衰佢?
佢被踢出新劇
佢煽動粉絲參加暴動
佢開金口評中共
佢做綠茶婊恭喜洪大笨
全部係佢自己所作所為喎

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 sandy1211 於 2021-9-17 09:54 AM 發表

收聲啦八婆
為套劇減肥十磅, 都算係有付出既~

提示: 違規內容已被屏蔽
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]