• 瀏覽: 19,122
  • 回覆: 16
Bosco拍蔡潔?唔啱數啫!!

熱賣及精選
引用:
原帖由 Chickwing25 於 2021-9-17 12:59 AM 發表

完來柏豪開演唱會 唔知係唔係紅館呢 ?
真係唔自量!!

引用:
原帖由 沒自信的人 於 2021-9-17 01:08 AM 發表

有黃宗澤就夠啦
有埋娜姐就perfect.

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-9-17 01:35 AM 發表

你好厚xx眼淚在心裡流..即係翠如同ali相同...合拍劇永不錄用
專拍自家劇先好, 仍有丁點創作自由, 可以發揮~

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-9-17 01:43 AM 發表

而加水魚點吹捧視后呢...tvb頒獎典禮費時比佢柒公主入5強出鏡
好似話, 翠如嚮「七姊妹」第廿五集之喊戲, 係視后級喎;你點可以剝奪人哋既成果架?!

引用:
原帖由 MiracleZone 於 2021-9-17 01:47 AM 發表

黃翠如好慘,明明努力工作,用心演戲,低調沉默,偏偏飽受網絡欺凌,冇份拍劇又受盡冷言冷語,點解佢會咁慘  
咁你咪嚮「萬千星輝」投佢票囉~

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-9-17 01:53 AM 發表

翠如係比tvb欺凌...又係tvb之前大攞大鼓公開法証5有翠如份
一定係有線幫「最後的一根稻草」被除去, 連累翠如墮馬!!

引用:
原帖由 zambo 於 2021-9-17 06:01 AM 發表

呢套野一睇陣容都可以講bye bye 果個大滾友+個講對白好似念經而且古袋時裝都係一樣的洪水,機本上唔會睇,老戲骨又無.....唉又走回有綫物姐路線。 
若果搵唱K呢? 佢同蔡潔好CP感~

引用:
原帖由 manifer 於 2021-9-17 10:38 AM 發表

娛樂圈紅嘅型男有邊幾個唔大滾, 樣衰嘅一樣滾, 乜你唔知咩
咪係囉, Mirror唔滾, 又會被黑係人妖!!

引用:
原帖由 zambo 於 2021-9-17 10:40 AM 發表

唱K而家做戲好似奇怪,一出口就老師上身教訓人,不過應該好過大滾友亞叔扮chok。
Bosco好似同唱K同年;不如搵Kenny呀, 佢在『戰毒』做得好出色~

引用:
原帖由 arata823 於 2021-9-17 11:18 AM 發表

Bosco細過唱K一年三個月,Kenny同唱K同年,生日仲大過唱K幾個月。
乜唱K忽然禁young既??

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-9-17 11:29 AM 發表

黃宗澤、蔡潔<< 真係寧願睇翠魚柏豪
Bosco拍娜姐先至perfect, TVB選角失敗;又係衰『任人唯親』!!

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-9-17 12:27 PM 發表

娜姐已經簽咗古生, 佢拍電影
如果用人唯親, 應該唔用黃宗澤啦
應該套套係馬明鵬哥, 呢D先係真TVB自己人
Bosco係邵氏人, 又係親生仔, 直頭親上加親;你識唔識野架?!

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-9-17 12:45 PM 發表

邵氏人就唔係親生仔, 你識唔識野架
親生仔就係簽TVB做經理人, 唔係簽邵氏做經理人

你見唔到之前有個POST話猛將郭晉安離巢咩?
郭晉安咪係邵氏囉, 仲有到視帝視后, 又會話呢D唔係自己人, 所以會輸蝕D,
真係龍門任搬喎!! 你只可以話關係友好
你根本唔明「親生」, 呢兩個字點解;去讀多啲書先啦!!

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-9-17 11:56 PM 發表

係志矮找黃宗澤..ANYWAY..唔係鼻哥窿做戲周柏豪就得
點解話佢用鼻哥窿做戲??

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]