• 瀏覽: 422
  • 回覆: 7
因為金盞花,纖纖找到了屬於自己單純的快樂;因為金盞花,佩吟與自耕由戀愛走入婚禮。金盞花本帶表離別,但對他們而言,卻是永不離別的最佳信物。佩吟的男朋友林維之在美國另結新歡結了婚,佩吟到自耕家擔任纖纖的家教,相約久了與自耕相戀,而頌超經由佩吟認識纖纖,為了接近纖纖,去學習認識纖纖最喜愛的花花草草,幫她建造花房,他的努力讓纖纖很感動,兩人進而相愛,此時頌超之前交往過的維珍卻出現說他有了頌超的孩子,原來是維珍說謊,纖纖很愛頌超,請求維珍把頌超讓給他……
https://youtu.be/4jcnSUstMd8

講真戲我就唔睇啦, 我睇靚女的, 當年的林青霞簡直靚絶人寰, 就算到而家, 好似都冇一個女星美貌能超越佢當年

華人第一美人, 應當之無愧!

熱賣及精選
秦祥林好幸福, 可以咀到當年22碎的林青霞, 呢樣連EspXX老細都唔得

昨夜星辰昨夜風,畫樓西畔桂堂東。
身無綵鳳雙飛翼,心有靈犀一點通。
隔座送鉤春酒暖,分曹射覆蠟燈紅。
嗟餘聽鼓應官去,走馬蘭臺類轉蓬。

愛情令人永遠著迷!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-9-17 01:26 AM 發表

秦祥林好幸福, 可以咀到當年22碎的林青霞, 呢樣連EspXX老細都唔得
秦祥林後來拍福星系列估唔到又幾搞笑。

引用:
原帖由 得閒看看 於 2021-9-17 06:29 PM 發表

秦祥林後來拍福星系列估唔到又幾搞笑。
失意愛情之故掛!

引用:
原帖由 夜自我的理想 於 2021-9-18 10:22 AM 發表

那個年代的感情是真的真摯
這個真,
而家大物質主意,連艾瘋都送唔到俾女友,分分鐘連拍拖都有資格!

我鍾意華為,艾瘋呢d假5g邊送得出手呢?

另外一提,林青霞其實係山東鄉下,台灣根本生唔出這等級的大美人,

而家台灣睇得上眼的,大都係人造人,假嘢滿身!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]