• 瀏覽: 33,405
  • 回覆: 128
  • 追帖: 2
我見有人中意一家大細去露營, 都覺得好ON9.......又熱又多蚊, 去到排排坐用projector開套戲睇, 咁同o係屋企有咩分別?? 

熱賣及精選
對抗地產霸權

體驗外國生活 😆

引用:
原帖由 跑步冇帶鞋 於 2021-9-17 11:56 AM 發表

據運輸署資料顯示,本港的露營車須根據《道路交通條例》領有相關車輛牌照,現時擺放在個別地點的出租露營車不可在道路上行駛,亦不受《道路交通條例》規管;露營車的安置地點亦須符合相關土地用途的規定。

依家放假見好多人會去玩露營車,但香港d露營車又唔可以喺道路上行駛,姐係你只係可以訓喺架車入面,咁有咩好玩,我真係唔係好明。

佢價錢又唔平,去staycation食得住得好過佢, ...
體驗日後係外國住露營車作準備、
浮浮游游、啱晒口中大叫自由的一群

引用:
原帖由 跑步冇帶鞋 於 2021-9-17 11:56 AM 發表

據運輸署資料顯示,本港的露營車須根據《道路交通條例》領有相關車輛牌照,現時擺放在個別地點的出租露營車不可在道路上行駛,亦不受《道路交通條例》規管;露營車的安置地點亦須符合相關土地用途的規定。

依家放假見好多人會去玩露營車,但香港d露營車又唔可以喺道路上行駛,姐係你只係可以訓喺架車入面,咁有咩好玩,我真係唔係好明。

佢價錢又唔平,去staycation食得住得好過佢, ...
露營車喎,成個貨櫃甘大果D喎。
過下癮啫。

幾千蚊住露營車係on9!

引用:
原帖由 跑步冇帶鞋 於 2021-9-17 11:56 發表

貪過癮啫.

引用:
原帖由 波濤性感的羊 於 2021-9-17 12:41 PM 發表

趕時髦😓
地方細玩咩?硬膠

on9

係車度搞野,算係人生一種體驗,4人車又太窄,咪搵架大D囉

引用:

冇蛇蟲鼠蟻

夏天熱騰騰
有冇得沖涼

貪新鮮

沖涼都算, 柯屎柯尿都煩,搵黎攪!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]