• 瀏覽: 15,441
  • 回覆: 137
  • 追帖: 1
本主題由 miss5 於 2021-9-17 02:34 PM 移動
中國見恆大就嚟爆煲邊緣,己派員入駐恆大總部,凖備為恆大債務重組。
好滾動,甘翅有救喇!老散唔使食二手飯過國慶喇!

熱賣及精選
恆大有救邊個最巧開心
一定喺甘比最開

我見身邊好多人都會去債務重組,都係被迫的。我的睇法係,明明破產抵好多,點解死都唔肯破?重組之後無日安寧,結果都係一樣。

人的結果就見過,公司就未。

引用:
原帖由 Biging 於 2021-9-17 12:20 PM 發表

恆大有救邊個最巧開心
一定喺甘比最開
可能呢幾日清埋倉

日日跌好開心

引用:
原帖由 Biging 於 2021-9-17 12:17 PM 發表

中國見恆大就嚟爆煲邊緣,己派員入駐恆大總部,凖備為恆大債務重組。
係咪架! 你咪老點我地

引用:
原帖由 selfnself 於 2021-9-17 12:25 PM 發表

我見身邊好多人都會去債務重組,都係被迫的。我的睇法係,明明破產抵好多,點解死都唔肯破?重組之後無日安寧,結果都係一樣。

債務重組即引入國企入局董事會,許生揸住76%股份,以0.01蚊價轉讓畀國營企業,國家幫佢擔保倩務避免違約,咁對所有投資者喺好事,錢有得收返100%

引用:
原帖由 manmas88 於 2021-9-17 12:31 PM 發表

係咪架! 你咪老點我地
TVB講ga!

引用:
原帖由 Biging 於 2021-9-17 12:34 PM 發表

債務重組即引入國企入局董事會,許生揸住76%股份,以0.01蚊價轉讓畀國營企業,國家幫佢擔保倩務避免違約,咁對所有投資者喺好事,錢有得收返100%
小呀!檔野資不抵債,仲要科水入股

你再想想,重作

引用:
原帖由 selfnself 於 2021-9-17 12:25 PM 發表

破產後又係阿爺接手番,其實真係無分別

引用:
原帖由 manmas88 於 2021-9-17 12:38 PM 發表

你再想想,重作
0.01wo?同免費差唔得幾多

10蚊果時香討好多人買

wa... diu得番2.3 為國為民 俠之大者

引用:
原帖由 Biging 於 2021-9-17 12:17 PM 發表

0分   鄉土0.5水平每況越下     呀爺叫佢早死早着     財富均分呀

引用:
原帖由 manmas88 於 2021-9-17 12:38 PM 發表

你再想想,重作
中央只喺幫佢擔保,唔喺債唔使還

引用:

你再想想,重作
老老77, 佢資唔資不抵債, 定流動性有冇問題都係爺爺話事, 爺爺玩返學房區, 叫大家炒樓好過炒股, 地皮資產刻升值10倍都得

宜家係球證落場踢波, 除時話佢非法閘資, 違法經營都得....

主題標籤 #中國
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]