• 瀏覽: 881
  • 回覆: 8
[隱藏]
https://news.tvb.com/sports/61440887335d19df5ed6b19e

全運會沙灘排球:香港不敵山東一隊 首場分組賽落敗2021-09-17 11:16

全運會沙灘排球,香港不敵山東一隊,首場分組賽落敗。

沙灘排球E組,杜詠彤、江卓儀的組合2016年初起合作,首次打上全運舞台。

對手山東組合王穎芃、董頡是全國冠軍,但港隊不是捱打,杜詠彤輕輕一逗,港隊在2019年亦曾在全國沙排大滿貫分站奪得銅牌,創下港隊最佳成績。發球直接得分,早段曾經領先4-1。

但山東隊打出一段6-0攻勢,先飛身救到,王穎芃網前再補一下,拉開14-8後,港隊一直緊咬,沒被山東拉開。杜詠彤攔網成功,但沒法超前,首局輸15-21。

6組中每組首次名,以及2支最佳第三,直接晉級十六強。餘下4支最佳第三,打附加賽決出2個席位。

港隊第二局早段就落後9分,扣殺得手但難追了,輸多局10-21,局數0-2,首場分組賽落敗。



支持警察嚴正執法!
熱賣及精選
有人笑山東單車隊戰衣,咁香港沙灘排球隊戰衣又點評價呢請問!







沙灘排球,山東的姐姐仔性感運動衣出賽,反觀香港的姐姐做咩咁密實。


山東果兩個高妹好惦,一個樣靚,一個身材正


[隱藏]
全運好睇過奧運,全部亞洲臉。無巴西同鬼妹,鬼妹老得快,唔襟睇


9個波彈下彈下,好睇


正常不過!


引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-9-17 08:01 PM 發表

沙灘排球,山東的姐姐仔性感運動衣出賽,反觀香港的姐姐做咩咁密實。
你覺得只係密實咁簡單?
講真打開沙排都知點著
你有無覺得佢件黑色緊身衣似乜?
你記唔記得黑暴期間有幅女性畫像又係大概咁樣裝扮?
咁你而家係咪諗通少少野?



香港隊制服影衰晒香港人型像!


主題標籤 #全運會
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]