• 瀏覽: 3,743
  • 回覆: 37
  • 追帖: 2
廁所企缸位要放洗頭水,沐浴露...,打算買籃,但要鑽牆,怕牆有孔會入水。用貼的又怕不實...
請教各位還有其他好介紹嗎?

熱賣及精選
引用:
原帖由 VenchiChocolate 於 2021-9-18 09:37 AM 發表

廁所企缸位要放洗頭水,沐浴露...,打算買籃,但要鑽牆,怕牆有孔會入水。用貼的又怕不實...
可以用座地三角架。

鑽完圍圈打玻璃膠,乾透先上螺絲

掛門頂鈎,又延伸下來。

引用:
原帖由 VenchiChocolate 於 2021-9-18 09:37 AM 發表

啲免釘膠勁實喎

我用keuco既edition 11,個設計唔係咁易去個鑽窿,又容易清潔

頂天立地柱

引用:

其實去開幾塊三角玻璃 上下打玻璃膠就很穩陣 包你二十年唔跌 我屋企係咁

就咁放地下

去康民沖完涼先番屋企連水電煤都慳番

引用:
原帖由 涉世未深 於 2021-9-18 12:58 PM 發表

其實去開幾塊三角玻璃 上下打玻璃膠就很穩陣 包你二十年唔跌 我屋企係咁
有相可以分享一下嗎?

引用:
原帖由 thunderpig 於 2021-9-18 10:24 AM 發表

啲免釘膠勁實喎
有無那一款好呢?

引用:

洗頭水沐浴露呢D要經常撳,獨立式好D。

籃.唔好諗住大就好,貼多2個好D。

引用:

3m個款好穩陣 我見好多人放沐浴露不成問題

引用:
原帖由 lokisilver 於 2021-9-18 07:57 PM 發表

洗頭水沐浴露呢D要經常撳,獨立式好D。

籃.唔好諗住大就好,貼多2個好D。
依款3m係雙面膠貼 定 釘膠?定鑽牆

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]