• 瀏覽: 3,311
  • 回覆: 81
  • 追帖: 2

買咗一碟鮑魚仔,攞熱水淥咗30秒,然之後攞牙刷擦咗啲裙邊同啲黑邊,再洗乾淨清洗曬啲內臟,隔水蒸三分鐘。然之後再抹乾身,用刀同佢鎅花。攞啲雞汁撈一撈,燒熱隻鑊放落去兩邊再煎一煎,落啲椒鹽又幾好食。

熱賣及精選
正呀

嘩嘩嘩!
我都想食喎!?

引用:
原帖由 A1000 於 18-9-2021 01:09 PM 發表

12688571 12688572

買咗一碟鮑魚仔,攞熱水淥咗30秒,然之後攞牙刷擦咗啲裙邊同啲黑邊,再洗乾淨清洗曬啲內臟,隔水蒸三分鐘。然之後再抹乾身,用刀同佢鎅花。攞啲雞汁撈一撈,燒熱隻鑊放落去兩邊再煎一煎,落啲椒鹽又幾好食。
呢度幾多錢呀?

引用:
原帖由 A1000 於 2021-9-18 01:09 PM 發表

鮑惹味😋😋千兄好手勢👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 catcatfree 於 2021-9-18 13:16 發表

正呀
原來好簡單唔難做,個個都做得到。

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-9-18 13:18 發表

呢度幾多錢呀?
我買咗80元,有12隻細細隻。

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-9-18 13:22 發表

你都得架。

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-9-18 13:18 發表

呢度幾多錢呀?
$80.

自己煮,最實際

引用:
原帖由 A1000 於 2021-9-18 01:09 PM 發表

會唔會好靱㗎?

引用:

正呀,好味道😋😋

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-9-18 01:22 PM 發表

你今日食咗壽司啦

好正喎

留一隻俾小弟試下

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]