• 瀏覽: 1,314
  • 回覆: 9
跟師兄教路,想去買有綫耳機插手制

去試左,呢款唔錯,低音超勁又不會蓋住耳。

本來俾錢買,但一睇淘寶原來咁平

即管試下

剛收淘寶,未試xbox 但用手機試,果然係好掂,低音好重。

呢個價錢,超值!

附件

Screenshot_20210918-130611.jpg(41.07 KB)

2021-9-18 01:09 PM

熱賣及精選
恭喜有新玩具,
sony 耳機 extra bass有保證,
鍾意重bass必定鍾意sony

引用:
原帖由 haou 於 2021-9-18 05:53 PM 發表

恭喜有新玩具,
sony 耳機 extra bass有保證,
鍾意重bass必定鍾意sony
請教師兄,想進步的話,除左佢隻 xb75ap 之外,仲有咩款式?

我只想用有綫,耳塞型,重低音。

引用:
原帖由 netman88 於 2021-9-18 08:11 PM 發表

請教師兄,想進步的話,除左佢隻 xb75ap 之外,仲有咩款式?

耳塞聽歌冇所為,
但打機就…
一打幾粒鐘,
你對耳會好痛囉。

建議如果冇載眼鏡就用耳罩好過,
覺得焗就開冷氣打啦。

引用:
原帖由 haou 於 2021-9-18 10:27 PM 發表

耳塞聽歌冇所為,
但打機就…
一打幾粒鐘,
你對耳會好痛囉。

建議如果冇載眼鏡就用耳罩好過,
覺得焗就開冷氣打啦。
我正正係4眼人

長戴大耳機會痛, 又熱. 我房細, 成日開冷氣會太凍..... 所以都係耳塞合我用.

引用:
原帖由 netman88 於 2021-9-18 08:11 PM 發表

https://www.discuss.com.hk/forum ... amp;utm_source=copy

過去耳機板問,大把師兄幫到你

淘寶買sony耳機好多高仿仿得好似 我中過招
就算香港都有鋪頭入嗰啲所謂水貨
一般從配件細節就會發現

當然淘寶都有真貨,
sony xb自帶重低音好上癮,好有90年代既感覺

我自己用舊款3.5mm earpod轉入耳耳膠 插手制
手制無線得sbc用太靚耳機有d浪費

引用:
原帖由 netman88 於 2021/9/18 13:09 發表

跟師兄教路,想去買有綫耳機插手制

去試左,呢款唔錯,低音超勁又不會蓋住耳。

本來俾錢買,但一睇淘寶原來咁平

即管試下

剛收淘寶,未試xbox 但用手機試,果然係好掂,低音好重。

呢個價錢,超值!
淘寶平咁多

引用:
原帖由 jelly 於 2021/9/18 22:30 發表

https://www.discuss.com.hk/forumdisplay.php?fid=65&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

過去耳機板問,大把師兄幫到你
你咁樣放毒佢?
去了那版會『萬劫不復』

跟隨就DAP, CAS, SOUNDBAR,.. ACTIVE SPEAKERS, DSD, MQA....再研究rip碟
個坑好深

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-9-19 11:15 AM 發表

你咁樣放毒佢?
去了那版會『萬劫不復』

跟隨就DAP, CAS, SOUNDBAR,.. ACTIVE SPEAKERS, DSD, MQA....再研究rip碟
個坑好深
冇放佢毒呀,我同你都冇事

主題標籤 #xbox
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]