• 瀏覽: 7,059
  • 回覆: 98
吻華係幾好食,貴唔緊要,但衰在唔准人轉粉想食沙嗲牛肉就一定要跟公仔麵…但我覺得佢d米粉好味過公仔麵囉!

熱賣及精選
引用:
原帖由 estateman 於 2021-9-18 09:40 PM 發表

吻華幾好食
$42巧似
我覺得一時時

引用:
原帖由 tiger1246 於 2021-9-18 04:14 PM 發表

上星期早上9時我去九龍城街市熟食中心食個沙牛面$40(冇蛋冇餐包), 熱奶茶$22. 冇餐叫, 一定要分開點!
搶錢

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-9-18 03:54 PM 發表

十六,貴都係少少啫,但好過去大雞六,食隻糯米雞凍檸茶都三十幾,仲要企響度等成十分鐘,我都唔明點解咁多人鍾意食佢。
而家畀四十,畀多三四蚊,坐得舒服,有人拎埋嚟,靜啲,最起碼唔使企響度好似監獄風雲咁。
餐霸鍾意架,因為可以坐2粒鐘

引用:
原帖由 tiger1246 於 2021-9-18 04:14 PM 發表

上星期早上9時我去九龍城街市熟食中心食個沙牛面$40(冇蛋冇餐包), 熱奶茶$22. 冇餐叫, 一定要分開點!
俾我即刻走人

引用:
原帖由 木一田火 於 2021-9-18 11:12 PM 發表

餐霸鍾意架,因為可以坐2粒鐘
咁又係,傾保險,做功課……

引用:
原帖由 kenken747 於 2021-9-18 09:08 PM 發表

太貴!多士都冇要食提子包,真係唔多值
多士又好,提子包又好,奶油包又好,都冇分別,因為我都唔食,今早只係唔記得同佢講。

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-9-18 01:32 PM 發表

四十蚊個早餐,比一般貴,但通粉呢,就較愜我心意,我好怕啲茶餐廳通粉浸到脹晒,完全冇咬口,同埋佢個湯都幾好,雙蛋都煎得叫做有心機,不過,杯凍檸茶就好唔掂。
可以當賓廚

食左工時一個鐘

引用:
原帖由 www9030 於 2021-9-18 02:21 PM 發表

而家早餐係貴過午餐
真係喎 三少 我早餐貴午餐幾蚊

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-9-18 01:32 PM 發表

四十蚊個早餐,比一般貴,但通粉呢,就較愜我心意,我好怕啲茶餐廳通粉浸到脹晒,完全冇咬口,同埋佢個湯都幾好,雙蛋都煎得叫做有心機,不過,杯凍檸茶就好唔掂。
算係咁。

九龍城街市樂園, 未出名果時以前成日去。
自從蔡生寫左個牌之後,我就無去啦

引用:
原帖由 ~KK 於 2021-9-19 12:02 AM 發表

真係喎 三少 我早餐貴午餐幾蚊
你都覺得係呢🤣🤣

引用:

街市都咁貴。

引用:

雖然沙爹牛係我最愛,但呢個通粉望落去好靚仔,非常吸引

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]