• 瀏覽: 4,623
  • 回覆: 63
無聊無事做,周圍走走,見版友蛋兄介紹,又去下試吓,店位於熱鬧的書局街旁的一條寧靜小巷,有不同風味的食肆,而蛋兄介紹嘅近巷尾

羊肉麵的羊肉似打邊爐一片片既薄切羊肉,湯底味道十足,但相信有落味精,加上大量芫茜,麵底算ok,係一碗飽肚既羊肉拉麵

除了拉麵,叫了啤酒飲,解下千愁😂

食飽,又轉場喝下咖啡Hea下,附近有幾間店,選擇了呢間

叫了一杯Fruity 的cold brew,另外叫了一個香蕉蛋糕

戴上耳機,聽著歌

想找妳閒聊近況說聲不習慣 我每日懷念妳刁蠻 受罪也好 現在太冷淡

望下出面嘅人,Hea著過一個下午

乾一罐的汽水 呼出嘆息 快樂懶說明 no~自己一個做證
熱賣及精選
引用:
原帖由 後天外圍的妹頭 於 18-9-2021 02:50 PM 發表

無聊無事做,周圍走走,見版友蛋兄介紹,又去下試吓,店位於熱鬧的書局街旁的一條寧靜小巷,有不同風味的食肆,而蛋兄介紹嘅近巷尾

羊肉麵的羊肉似打邊爐一片片既薄切羊肉,湯底味道十足,但相信有落味精,加上大量芫茜,麵底算ok,係一碗飽肚既羊肉拉麵

...
本來一個好好既帖,何苦唱歌呢?

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-9-18 02:52 PM 發表

本來一個好好既帖,何苦唱歌呢?
冇去你介紹果間,好多人,揀咗另一間靜啲嘅

引用:
原帖由 後天外圍的妹頭 於 18-9-2021 02:53 PM 發表

冇去你介紹果間,好多人,揀咗另一間靜啲嘅
係呀,個間好多人架

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-9-18 02:55 PM 發表

係呀,個間好多人架
不過門面裝修好靚

引用:
原帖由 後天外圍的妹頭 於 18-9-2021 02:56 PM 發表

不過門面裝修好靚
所以有人book場拍戲咯

引用:
原帖由 後天外圍的妹頭 於 2021-9-18 02:50 PM 發表

戴上耳機,聽著歌

想找妳閒聊近況說聲不習慣 我每日懷念妳刁蠻 受罪也好 現在太冷淡

望下出面嘅人,Hea著過一個下午
做乜又飲酒又飲咖啡? 撞鬼

引用:
原帖由 dolcevitahk 於 2021-9-18 03:08 PM 發表

做乜又飲酒又飲咖啡? 撞鬼
飲咖啡係找個地方坐低,今晚又飲過

引用:
原帖由 後天外圍的妹頭 於 18-9-2021 03:10 PM 發表

今晚鋸扒飲紅酒

引用:
原帖由 後天外圍的妹頭 於 2021-9-18 03:10 PM 發表

你傻左

個條巷邊度靜,通道嚟,好多人上上落落。類似一條後巷,無特別

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-9-18 03:13 PM 發表

今晚鋸扒飲紅酒
一陣間比你睇

引用:
原帖由 後天外圍的妹頭 於 18-9-2021 03:39 PM 發表

一陣間比你睇
周末狂熱,Saturday Night Fever

引用:
原帖由 後天外圍的妹頭 於 2021-9-18 02:50 PM 發表

...
跟著蛋蛋的食蹟。。。

引用:
原帖由 unclesixteen 於 18-9-2021 03:44 PM 發表

跟著蛋蛋的食蹟。。。
佢好似唔係噤滿意

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]