• 瀏覽: 1,947
  • 回覆: 28
又話姜濤主演之一,但佢戲份得三分之一都唔知有冇,似男配角多,仲有呀有份客串的盧瀚霆成個二打六咁。
唔怪得 viutv 成日都輸比Tvb。
成日將呢套劇借姜仔同Anson Lo個名嚟宣傳,viutv 咁有本事開套廿集自家制的電視劇比姜仔同Anson 主演,Viutv 冇錢唔好學人棒新星。

熱賣及精選
引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-18 08:23 PM 發表

又話姜濤主演之一,但佢戲份得三分之一都唔知有冇,似男配角多,仲有呀有份客串的盧瀚霆成個二打六咁。
成日將呢套劇借姜仔同Anson Lo個名嚟宣傳,viutv 咁有本事開套廿集自家制的電視劇比姜仔同Anson 主演,Viutv 冇錢唔好學人棒新星。
好彩我無睇, 其實都預左姜濤同教主只係參演性質

引用:
原帖由 kitlo0414 於 2021-9-19 09:09 PM 發表

好彩我無睇, 其實都預左姜濤同教主只係參演性質
所以咪話呢套野賣狗肉囉

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-19 09:15 PM 發表

所以咪話呢套野賣狗肉囉
吾係呀, 睇下佢地演技都吾錯

引用:
原帖由 kitlo0414 於 2021-9-20 12:02 AM 發表

吾係呀, 睇下佢地演技都吾錯
但個內容好悶

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-20 12:05 AM 發表

但個內容好悶
有時最怕就係呢樣野, 有鍾意睇既偶像係劇入面, 但係套劇就一般

引用:
原帖由 kitlo0414 於 2021-9-20 12:09 AM 發表

有時最怕就係呢樣野, 有鍾意睇既偶像係劇入面, 但係套劇就一般
如果呢個星期內容再係咁悶,就唔睇啦

引用:
原帖由 kitlo0414 於 2021-9-20 12:09 AM 發表

好心VIUTV冇錢唔好學人棒新人啦,最慘VIUTV班幕後監制又唔夠TVB班人醒喎,好似ANSON LO果真人SHOW咩神的女主角,揀女藝人做ANSON嘅新MV女主角,都係拍一個星期咋嘛,唔使拍兩個月掛,VIUTV冇計做好呢個節目,就不如唔好拍,好心趁住大叔的愛熱,快啲將神的女主角播出街,打鐵趁熱,嘆凍左冇人睇....
https://www.youtube.com/watch?v=lxOugmCDTF4

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-18 08:23 PM 發表

你話姜濤同Anson係狗肉

引用:

佢地未夠未擔任主角,做住二打六先好正常,費事影響收視。

引用:

其實姜濤同Anson哩啲貨色去到TVB都係做茄仔。只是viu無人才把他們捧到天咁高,一切只是假象。

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-20 12:17 AM 發表

好心VIUTV冇錢唔好學人棒新人啦,最慘VIUTV班幕後監制又唔夠TVB班人醒喎,好似ANSON LO果真人SHOW咩神的女主角,揀女藝人做ANSON嘅新MV女主角,都係拍一個星期咋嘛,唔使拍兩個月掛,VIUTV冇計做好呢個節目,就不如唔好拍,好心趁住大叔的愛熱,快啲將神的女主角播出街,打鐵趁熱,嘆凍左冇人睇....
https://www.youtube.com/watch?v=lxOugmCDTF4
越睇覺得Anson簡直係完美嘅老鼠眼膠人

引用:
原帖由 阿屋 於 2021-9-20 06:40 AM 發表

你話姜濤同Anson係狗肉
只係比喻者。

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-20 12:17 AM 發表

講得無錯

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-9-20 12:19 PM 發表

只係比喻者。
不過比喻得好合當

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]