• 瀏覽: 38,873
  • 回覆: 150
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-9-19 02:55 AM 發表

做淘寶開箱起家的黃絲網紅.
最賤咪就係呢D囉,黃屍用淘寶,加埋微信支持寶,屌佢老味,真係精神分裂得好交關先做得出㗎!

佢淘寶同上微信時,唔知已經俾中共收晒料嘅咩?咁都接受到嘅話,咁個 “安心出行“ 好小嘢啫,冚家鏟,真係一人變黃,家破人亡!

熱賣及精選
引用:
原帖由 大林林 於 2021-9-19 01:41 AM 發表

兩兜友我都唔識
張應該識,男人都睇佢唔起。網紅唔知點為之紅。

條乜J都唔知乜水

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-9-19 02:56 AM 發表

Boyz 都紅過下, 點解兒家梅成咁 .
佢佢梅啫,人地kenny都唔知幾好

佢哋係咩人?

引用:
原帖由 藥材 於 2021-9-19 02:36 AM 發表

國安法仲未拉大J既?佢有份鼓勵黑暴上街攪破壞
拉得晒咩,咁多人🤓

引用:
原帖由 kgoal 於 2021-9-19 01:38 AM 發表

呢個都叫網紅?睇都未睇過佢名
呢條光頭怪二打六都不如,網紅?冇人識佢

引用:
原帖由 男E 於 2021-9-19 12:13 AM 發表

第四局賽事由36歲的張致恒(Steven)對戰37歲的網紅大J(周世鏗),賽事開始前,播出Steven的片段,他表示參與賽事初時只為出場費,但這刻希望能得到尊嚴。當Steven出場時被觀眾勁噓,不停叫還錢,甚至有人爆粗,相反大J大受現場觀眾歡迎,大J揚言只想挑戰自己:「而家體能好過17、8歲。」

二人合共打3個回合,每回合2分鐘。第一回合,Steven最先搶攻亂揮拳狂打大J,但大J就睇準機會 ...
大J,得啖笑

條J甘痕,成日要R,輸九硬。

引用:
原帖由 男E 於 2021-9-19 12:13 AM 發表

第四局賽事由36歲的張致恒(Steven)對戰37歲的網紅大J(周世鏗),賽事開始前,播出Steven的片段,他表示參與賽事初時只為出場費,但這刻希望能得到尊嚴。當Steven出場時被觀眾勁噓,不停叫還錢,甚至有人爆粗,相反大J大受現場觀眾歡迎,大J揚言只想挑戰自己:「而家體能好過17、8歲。」

二人合共打3個回合,每回合2分鐘。第一回合,Steven最先搶攻亂揮拳狂打大J,但大J就睇準機會 ...
愚落身文

引用:
原帖由 kgoal 於 2021-9-19 01:38 AM 發表

呢個都叫網紅?睇都未睇過佢名
而家咪睇到囉
唔通睇你咩?

引用:

屌,睇標題我仲以為佢俾條「大J」辮到佢暈咗添跪地添,真失望!

引用:

佢咁黃,遲早拉入獄。

Running Man加油

引用:

你笑人!大 J 住靚屋揸靚車,你能毛都無條~~~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]