• 瀏覽: 29,792
  • 回覆: 8
  • 追帖: 4
有片喇!

《培生擂台:無敵盃2021 WE ARE CHAMPS 2021》

https://youtu.be/d6_1UokMQjI

儲吓分先...
熱賣及精選
我要睇下"鐘培生嬌喘一聲,躺在林作的懷裡"

引用:
原帖由 令狐椒 於 2021-9-19 02:22 AM 發表

當笑片睇.

廢到呢.
老實講, 林作捱到4個回合已經超出我預期啦, 而且片入面見到佢都唔係完全冇還手之力架, 點數都只係輸40比33之嘛!

我好想睇鍾培生對林作教練果場, 幾時找數呀?

附件

QQ截图20210918215515.png(637 KB)

2021-9-19 02:27 AM

引用:
原帖由 米當股神係廢人 於 2021-9-19 03:19 AM 發表

評術員幫口嘅?
咁主辦方係老闆, 唔通你仲覺得佢地會中立咩!

引用:
原帖由 令狐椒 於 2021-9-19 02:44 AM 發表

林作不停逃跑, 不停抱住對手. 成條慌左既打魚咁.

廢到咁都夠膽公開表演. 真係非一般的心理有問題.
提出要比賽嘅又唔係林作, 佢只係收出場費應戰啫, 而且佢本身就唔係打拳嘅, 操左半年就可以上去擂台捱打8分鐘仲想點?

引用:
原帖由 令狐椒 於 2021-9-19 04:07 AM 發表

佢都是為錢啫? 對吧?
佢唔夠錢洗嗎? 錢帶到落棺材?
但佢的on9就寫入歷史.
無謂拗, 一於開個投票帖睇下大家點睇囉!

https://www.discuss.com.hk/viewt ... extra=#pid540547829

引用:
原帖由 billy80 於 2021-9-19 04:38 AM 發表

兩件擦鞋仔不如學梁榮宗拎住本肉蒲團嚟旁述仲好啦!有晒立場講條撚咩!
尋晚其中一個擦鞋仔好似就係梁榮宗本人喎!

引用:
原帖由 D.Kam 於 2021-9-19 09:48 AM 發表

對於窮人 領域咁講 又無錯。 對於有錢人, 面子都幾睇重, 正如啲人點解會花幾萬 幾十萬去買名牌禮服 手袋咁啫。 對於Derek 黎講花一百萬買林作8分鐘出醜, 個有錢仔又咩有所謂。但 依8分鐘永遠留存於youtube
呢8分鐘正正就紀錄左一個牙擦擦練左幾年拳話自己可以KO邊個同邊個嘅人, 對住個學左半年都唔夠嘅廢柴, 打到喘晒氣4個回合都KO唔到人, 仲要點數只贏40:33, 邊個出醜真係見仁見智喇!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]