• 瀏覽: 5,979
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
大家點睇呢套長戲,個人欣賞佢心思,但係真係有啲悶

熱賣及精選
引用:
原帖由 pgs1301 於 2021-9-19 07:01 PM 發表

本年度最佳瞓覺電影🤣 🤣 🤣
但係有心思嘅

引用:
原帖由 Jefftungkk 於 2021-9-19 10:10 PM 發表

的確如是......
唔拖好啲

引用:
原帖由 pgs1301 於 2021-9-19 08:42 PM 發表

你睇到口碑就估到票房係點,肯定唔收得,第二集?咁要睇吓有冇奇蹟出現⋯⋯應該都唔會有⋯⋯⋯。
好多人睇嘅

引用:
原帖由 隔夜夜裙 於 2021-9-19 07:21 PM 發表

可能無第二集
換導演拍第二集

引用:
原帖由 pgs1301 於 2021-9-20 08:05 AM 發表

你講得好空泛,好多人睇應該好多人話好睇,應該票房收入好好,但係到而家只係有小部份鐵粉讚好,口碑一般,票房又一般,你撐唔到事實!!!
好多人睇唔等如佢哋會話好睇,睇完先知好唔好睇

引用:
原帖由 pgs1301 於 2021-9-20 09:42 AM 發表

乜你睇到呢度啲口碑睇完話好好睇咩???盲撐冇用㗎!!!
唔好睇都係睇完先知,所以一定好多人睇

引用:
原帖由 pgs1301 於 2021-9-20 07:36 PM 發表

好多人???睇嚟你都係乜都唔知,純粹係自己盲撐,有乜口碑睇唔到,票房幾多睇唔到,總之乜都睇唔到,只睇到自己想睇到嗰啲嘢🤪 🤪 🤪
我冇話好睇,但係好多人睇

引用:
原帖由 limax 於 2021-9-20 10:36 PM 發表

完全睇唔到有瀚戰
同節奏太慢 好多太蜻蜓點水
Can’t agree more

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-9-21 11:28 AM 發表

搵呢條導演就知個結果,  垃圾Warner 攪乜Q?

《銀翼殺手2049》票房慘敗的9個原因
https://kknews.cc/entertainment/6286krl.html

在更早之前,就曾有記者詢問【銀翼殺手2049】導演丹尼斯維勒弗對於這部片票房失利的想法,維勒弗是這樣回答的:「我還在消化中,這部片是我所有導演作品中評語最好的一部,我從沒拍過一部 ...
又係片長

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-9-27 12:30 PM 發表

現在片長無1小時45分鐘以上, 觀眾是不願意花錢去看的.
*原本80年代拍的那個, 都是4小時多的.
1h 先唔睇啦

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-9-27 12:30 PM 發表

現在片長無1小時45分鐘以上, 觀眾是不願意花錢去看的.
*原本80年代拍的那個, 都是4小時多的.
1小時30分鐘至2小時15分鐘差唔多喇,不過呢套真係太慢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]