• 瀏覽: 3,164
  • 回覆: 38
  • 追帖: 1
有D年紀大既球員下半場會開始發軟蹄,成日係禁區自己跌低

------------------------------------
免責聲明: 本人於香港討論區發表的所有文章,圖片、聲音、影片、超連結或其他,純屬吹水/九嗡, 絕不可以做為任何投資或買入賣出之參考。所有投資買賣須自行決定,自行負責。
熱賣及精選
阿郎插水方面都保持到水準

阿朗有幾次插水,小心

引用:
原帖由 easywin 於 2021-9-19 10:58 PM 發表

咪玩la,事實歸事實,係剷9跌佢的,var一睇死硬

3分已袋

引用:
原帖由 easywin 於 2021-9-19 10:58 PM 發表

隻腳攔哂前進wo. 而c朗明顯fake過左同控波權仲向c朗到!點唔係犯規?

黑哨成咁仲田大反扭曲球例

球證連VAR都唔敢睇

3分已袋

如果係插水,咁點解唔俾牌?

落腳唔中波阻控球權方前進已經犯規,中腳就黃牌,
米米唔識波只係識睇人扭波自然唔識咁多足球野

引用:

咩嘢叫後位?後衛我就聽過!小學雞夠鐘上堂啦

阿朗一推個波就出界,然後你掂佢佢就跌

引用:
原帖由 春天懷舊的水管 於 2021-9-19 11:12 PM 發表

落腳唔中波阻控球權方前進已經犯規,中腳就黃牌,
米米唔識波只係識睇人扭波自然唔識咁多足球野
佢地對人不對事

引用:
原帖由 mochu 於 2021-9-19 11:27 PM 發表

咩嘢叫後位?後衛我就聽過!小學雞夠鐘上堂啦
佢地成日開d不L知所謂嘅post,拖低水準,浪費網絡資源

原來咁多唔鍾意C朗的小朋友係唔識足球架😂😂
咁都要抽

主題標籤 #英超
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]