• 瀏覽: 4,032
  • 回覆: 49
周日晚(19日)英超焦點戰,曼聯王牌C朗再做救世主,執隻靚死雞建功,「愛回家」後場場有士哥,連格又入靚波,加上迪基亞補時勇救12碼,作客以2比1反勝「錘仔幫」韋斯咸,非常驚險。
曼聯除咗王牌C朗擔正外,今仗仲有麥湯米尼傷愈復出坐鎮中場,不過開波冇耐隊長哈利馬古尼於後場帶失波,畀查洛保雲搶到幾乎得手,之後輪到湯馬士蘇錫克近射畀迪基亞僅僅救出,但已搞到曼聯後防風聲鶴唳。去到30分鐘,韋斯咸嘅賓華馬遠射省中華拉尼改變方向,收死迪基亞先拔頭籌,可惜佢哋只係開心咗5分鐘,般奴費南迪斯斬入禁區,C朗快腳一彈被救,佢立即執雞扳平,回巢後3仗場場有士哥,共入4粒弗到漏油。
易邊後冇耐C朗即有機會,好彩韋斯咸門將法比安斯基及時出迎閂出,其後再換入連格同查頓辛祖,C朗更於禁區被撞跌,但球證冇判12碼,去到末段連格殺入禁區轟入靚波,點知補時階段韋斯咸博得12碼,主帥莫耶斯立即換入老將麥克盧保操刀,可惜被迪基亞救出,最終曼聯反勝2比1,連續29場聯賽客場未輸過,繼續刷新英超最長作客不敗紀錄。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/spor ... 0919_00882_001.html
最高水平場場都入波
唔易嫁

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
熱賣及精選
今年奪冠

可唔可以修改執雞兩字改做世紀射門?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-9-19 11:03 PM 發表

係估易嫁
有人想執都執唔到

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-9-19 11:03 PM 發表

36歲仲向最頂級聯賽自帶1比0 屬性!

你估好似美斯咁去第六聯賽psg渡假痴冠逗份肥糧咩。無大志連足球地位都無埋著件二打六第三門將都唔願著既number 當funny

引用:

咁就要等你榮升新浪小編啦
加油💪
我信你得既

引用:
原帖由 19西蒙 於 2021-9-19 11:18 PM 發表

咁就要等你榮升新浪小編啦
加油💪
我信你得既
人地諗定一大堆抽水
點知用唔著
C朗又帶領贏波

引用:
原帖由 孔慈 於 2021-9-19 11:17 PM 發表

36歲仲向最頂級聯賽自帶1比0 屬性!

你估好似美斯咁去第六聯賽psg渡假痴冠逗份肥糧咩。無大志連足球地位都無埋著件二打六第三門將都唔願著既number 當funny
對住英超咁強嘅防守都場場入波
相反溫室小花點敢黎

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-9-19 23:42 發表

對住英超咁強嘅防守都場場入波
相反溫室小花點敢黎
英超應該無球隊要佢,所以去左第6聯賽
恭喜曼聯,係黑哨下搶到3分

韋斯咸係進步左 定還是曼聯退步左 曼聯上季贏得較清脆 較大比數!?😑

引用:
原帖由 一休小徒孫 於 2021-9-19 11:49 PM 發表

韋斯咸係進步左 定還是曼聯退步左 曼聯上季贏得較清脆 較大比數!?😑
抱歉了
韋斯咸上季是第六名 不差
曼聯上季聯賽贏韋的比數是
3:1
1:0

引用:
原帖由 jaff053888 於 2021-9-19 11:56 PM 發表

抱歉了
韋斯咸上季是第六名 不差
曼聯上季聯賽贏韋的比數是
3:1
1:0
上季作客3-1😐

引用:
原帖由 一休小徒孫 於 2021-9-19 11:58 PM 發表

上季作客3-1😐
梅西迷話睇波唔係睇一場

引用:
原帖由 一休小徒孫 於 2021-9-19 11:58 PM 發表

上季作客3-1😐
韋聯賽第六名很差??
魚腩球隊??

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]