• 瀏覽: 3,567
  • 回覆: 74
  • 追帖: 1
有師兄可以隨便贈我兩句嗎?
同時我好想知咩類型行業適合自己!?
好想創業,有關飲食既行業,但未知會否合適!或者有咩可以提點下我!?謝謝各位🙏🏿🙏🏿

熱賣及精選
下年轉大運 可以嘗試創業 好好把握

引用:
原帖由 面由心生 於 2021-9-20 12:47 AM 發表

下年轉大運 可以嘗試創業 好好把握
下年轉大運我適合創業?有無咩野要注意?謝謝回覆

貴造 癸亥日柱 本身較自我同劍走偏鋒  
而且月令為偏財  會比較鐘意高風險既投資  
2012-2031呢兩個大運都係印運  成殺印相生之局
比較適合 文職武做  或 武職文做 (比如紀律部隊既指揮之類) 
而且金都係你既用神   所以創業做飲食都合適既 

引用:
原帖由 山上扁扁的師姐 於 2021-9-20 12:52 AM 發表

下年轉大運我適合創業?有無咩野要注意?謝謝回覆
睇你20-40歲大運都好正
絕對吾會差

引用:
原帖由 gy64 於 2021-9-20 01:03 AM 發表

貴造 癸亥日柱 本身較自我同劍走偏鋒  
而且月令為偏財  會比較鐘意高風險既投資  
2012-2031呢兩個大運都係印運  成殺印相生之局
比較適合 文職武做  或 武職文做 (比如紀律部隊既指揮之類) 
而且金都係你既用神   所以創業做飲食都合適既 
如果飲食吾成事就可考慮文職武做⋯🤔🤔🤔 要消化一下。。。多謝你回覆!🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿

引用:
原帖由 面由心生 於 2021-9-20 01:05 AM 發表

睇你20-40歲大運都好正
絕對吾會差
希望希望如你所講咁!20至40已經過左一半,好似無乜太 特別。

引用:
原帖由 山上扁扁的師姐 於 2021-9-20 01:13 AM 發表

希望希望如你所講咁!20至40已經過左一半,好似無乜太 特別。
平安就是福 最少不會多災多難

引用:
原帖由 面由心生 於 2021-9-20 01:24 AM 發表

平安就是福 最少不會多災多難
都岩

命主身弱財旺食傷旺,喜金水,承上面位師兄所言,20至40行金運好,其實之後行水運都好,你算係好命

有冇膀胱問題?申運有冇試過食毒藥自殺?

30歲後可以經商。紅酒,西餐。

你會同伴侶合夥做生意?你婚後伴侶有機會破大財。佢成日都會車你周圍玩?

看到星運及神煞的內容,師姊是否有多次長期住醫院的記錄。

做婚宴上門、上門補習、地產經紀流動的生意會比較好,因為你有紅鸞、福德、桃花及驛馬吉星

星運:帝旺,人生最大運是結婚、生子女、買樓是帝旺的態度

你星運及神煞太多凶星

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]