• 瀏覽: 11,695
  • 回覆: 76
真係見仁見智,我覺得她唱得好喎

熱賣及精選
引用:
原帖由 3848 於 2021-9-20 03:19 AM 發表

譚十2唱歌太作為狀
聲好作狀,.....

引用:
原帖由 asiacnn 於 2021-9-20 01:36 AM 發表

應該係肥佬herman時期遺留作品
依家聲夢咁多人排緊隊上位,呢件可以out啦,唱得又唔係好。佢把聲好似鼻塞咁,樣又唔討好,唔好再浪費資源喺佢身上。

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-9-20 08:13 AM 發表

炎明熹好快就會取締佢.
炎明熹風格太偏,唔夠大眾化
呢排咁少比吳若希唱

見到佢就反胃兼作嘔

妖台拍戲,唱歌,綜藝,都係12人妖啦

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-9-20 01:02 AM 發表

頭條獨家丨譚嘉儀晒性感泳照被網民撩 開心唱晒兩線劇主題曲 (msn.com)

其實唔係唱得差,但好平庸又無星味LAW,點解仲要浪費咁多資源在佢身上??  佢係咪有背景其實後面有人撐架??
old news is so 唔識串

引用:
原帖由 Ah_luk 於 2021-9-20 09:56 發表

炎明熹風格太偏,唔夠大眾化
呢排咁少比吳若希唱
唔係吖, 佢唱好多廣東歌都幾好聽, 例如呢首.
https://www.youtube.com/watch?v=hQWZL-r7tiU&ab_channel=yiminghay0409_

引用:
原帖由 fight自由 於 2021-9-20 09:45 AM 發表

真係見仁見智,我覺得她唱得好喎
好唔好係一件事 , 失勢  除衫  搏反彈就係事實

引用:
原帖由 asiacnn 於 2021-9-20 01:36 AM 發表

應該係肥佬herman時期遺留作品
智能愛人,mytv super版本係冇主題歌

幾鐘意吳若K唱主題曲 +E 唱總係爭D

平音歌手,完全冇突出感

佢唱好多主題曲,但到現時為止冇一隻主題曲受廣大觀眾支持,與唔藥希和蝦拿當紅時完全冇得比!

唱極都紅唔起,只是一個表演平凡的歌手,冇條件大紅大紫之人

比hana更樣衰,但討厭度不及hana

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]