• 瀏覽: 10,446
  • 回覆: 56
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Mybloodisblues 於 2021-9-20 08:32 AM 發表

利記唔夠後備好一季🤣1月又聯賽又足總盃又聯賽盃又非洲盃又歐聯
非洲盃1月9日至2月6日 , 利記只係得2場英超踢

附件

20210920_140034.jpg(110.79 KB)

2021-9-20 02:03 PM

熱賣及精選
引用:
原帖由 16610joey 於 2021-9-20 01:27 PM 發表

須然我係利迷,但真心車仔好勁
我都覺得車今年係大熱,希望利可以跟到!😁

引用:
原帖由 LWCW 於 2021-9-20 01:39 PM 發表

咪當蘇B無料先得㗎
永續So B係big 4最大夢想!🤔

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2021-9-20 02:31 PM 發表

我都覺得車今年係大熱,希望利可以跟到!😁
唔講邊個跟邊個,只希望有好波睇

車仔多咗盧卡古,對弱隊有把握。
雖然我係利物浦球迷,不過估今年排名係咁:
1)車
2)利
3)獌
4)鏝

我睇完維拉對車仔果場波就覺得今季車仔攞英超冠軍機會最高,果場波車仔表現差過維拉重可以炒維拉三粒,盧卡古成場波大部份時間感覺失蹤,但就係射門果幾腳現身就射入2球!
- 車仔有盧古,射門把握力提高咗
- 球員平均質素高
- 後備兵源非常充足,傷病同國家賽事都冇乜影響 (利記就有好大問題)
- 杜曹佈陣,後防穩健好多!他已坐穩帥位,依加冇球員敢玩野

我覺得今季英超車仔冇冠最少都有亞!

申利: 非車迷

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2021-9-20 14:32 發表

永續So B係big 4最大夢想!🤔
C朗場場有死雞執,話唔埋蘇B分分鐘贏到最佳領隊。

唔駛講乜革命性戰術、激勵士氣呢D行貨野,淨係派個36歲老餅場場正選已經係屈機部署。

引用:
原帖由 anish01 於 2021-9-20 03:05 PM 發表

我睇完維拉對車仔果場波就覺得今季車仔攞英超冠軍機會最高,果場波車仔表現差過維拉重可以炒維拉三粒,盧卡古成場波大部份時間感覺失蹤,但就係射門果幾腳現身就射入2球!
- 車仔有盧古,射門把握力提高咗
- 球員平均質素高
- 後備兵源非常充足,傷病同國家賽事都冇乜影響 (利記就有好大問題)
- 杜曹佈陣,後防穩健好多!他已坐穩帥位,依加冇球員敢玩野

我覺得今季英超車仔冇冠最少都有亞!

申利: 非車迷
So B非善男順女
車仔要過曼聯頭好難

引用:
原帖由 歐辰 於 2021-9-20 01:44 AM 發表

車利季初好突出
兩隊都唔錯

引用:
原帖由 爆上 於 2021-9-20 02:15 AM 發表

車仔
3:0 水晶宮
2:0 阿仙奴
1:1 利物浦
3:0 維拉
3:0 熱刺

利記
3:0 諾域治
2:0 般尼
1:1 車路士
3:0 水晶宮
3:0 列斯
燈燈燈櫈等……
第6埸,識買啦

引用:
原帖由 爆上 於 2021-9-20 03:33 PM 發表

So B非善男順女
車仔要過曼聯頭好難
歐聯分組輸俾魚腩
的確非善男信女可以做到

引用:
原帖由 爆上 於 2021-9-20 03:33 PM 發表

So B非善男順女
車仔要過曼聯頭好難
以球員平均質素,曼聯一定唔會弱過車仔,但蘇B自身能力就真係好平庸,曼聯要贏杜曹就要換帥先換走蘇B!

熱剌將會步阿仙奴後塵,強隊不再

引用:
原帖由 howevera 於 2021-9-20 01:28 PM 發表

下週可以跟住比數黎買
通常路被發現就唔靈

車迷今個賽季梗系睇好車仔。前幾場兩隊對手車仔都比利物浦有說服力。今個月車仔賽程好密,3日一場,月底打曼城,上半程強隊都基本打過。車仔系T T帶領下,防守真系好穩,陣容變化又多,冇乜漏洞。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]