• 瀏覽: 12,113
  • 回覆: 83
引用:
原帖由 我太強 於 2021-9-20 04:59 發表
果個叫lan的男歌手真的好樣衰,雙眼細過豆腐膶,成副弱智仔咁款,到底當時係邊個評判選佢出來?
2018年全民造星第一季決賽,嘉賓評判係周慧敏!

引用:
原帖由 hahaman123 於 2021-9-20 01:30 PM 發表

面目可憎兼弱智
食到女

捧到上天

黃 絲 仔 都 會 憎 Mirror ?

12+4全部樣衰過人

引用:
原帖由 沒自信的人 於 2021-9-20 02:14 PM 發表
捧到上天
全 部 用 相 同 手 法 吹 捧

其 實 妖 T V 真 係 幾 貪 心 , 想 全 部 都 吹 紅

引用:
原帖由 我太強 於 2021-9-20 04:59 AM 發表
果個叫lan的男歌手真的好樣衰,雙眼細過豆腐膶,成副弱智仔咁款,到底當時係邊個評判選佢出來?
各位毒男..
呢班人既MARKET 主係D有錢既中女.
你幾唔鍾意佢地都好, 佢地係成功既.
呢個係事實.

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-9-20 14:51 發表

全 部 用 相 同 手 法 吹 捧

其 實 妖 T V 真 係 幾 貪 心 , 想 全 部 都 吹 紅
絕對係,近日已經推埋之前冇乜人氣嘅Jermery,Lokman同Frankie啲廣告出街,務求12人不斷出。

剩返最冇人氣嘅Alton,ViuTv上星期為求出名,竟然搵傳媒出稿話佢似Ali去癡人氣!男人老狗話撞樣敵台出名靚嘅花旦?人唔笑狗都吠喇!

係咪好有才華嗰種?紅一定有原因!

引用:
原帖由 Mr.23a 於 2021-9-20 02:04 PM 發表

周慧敏。。。佢嫁得比渣男偽震就知道佢冇眼光啦

引用:
原帖由 Mr.23a 於 2021-9-20 03:02 PM 發表

絕對係,近日已經推埋之前冇乜人氣嘅Jermery,Lokman同Frankie啲廣告出街,務求12人不斷出。

剩返最冇人氣嘅Alton,ViuTv上星期為求出名,竟然搵傳媒出稿話佢似Ali去癡人氣!男人老狗話撞樣敵台出名靚嘅花旦?人唔笑狗都吠喇!
李俊杰, 生日快樂, 廣告。

真攞命 

唔知幾時開始呢D生日廣告, 反正我未見過 Leon生日快樂, 劉華生日快樂。

引用:
原帖由 阿屋 於 2021-9-20 06:38 AM 發表

mirror+error全部都係怪物
sure

引用:
原帖由 Mr.23a 於 2021-9-20 02:04 PM 發表

睇佢揀老公就知佢眼光

開動霉體機器
黃痴瘋三尖八角都可以棒上天
垃圾鬍鬚財爺參選都可以即變抗共民主英雄啦

引用:
原帖由 我太強 於 2021-9-20 04:59 AM 發表
唔係鍾意mirror,但非常討厭聲夢😒😒😒好唔想見到班細路,全部都好煩!😒😒😒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]