• 瀏覽: 1,469
  • 回覆: 34
  • 追帖: 1
肥普今次醒啊,梅西係埸內,一無事處,一換入伊卡迪,即頂入致勝入球。
根本簽佢番黎都多餘,高薪低能,影響球會正常運作,有佢在埸既埸次,球隊打得非常鬱結,冇佢就成隊波生哂,如果大巴黎歐聯要取得好成績,梅西一定要坐埸邊。

熱賣及精選
原來 美斯自今0入球0助攻
無美斯的巴黎5場全勝  
上場美斯正選 即斷連勝 今場美斯正選時1:1
將美斯換走後 反勝2:1   

唔好咁講
大巴黎簽梅西返嚟就係為咗打亂對方節奏
先出西西正選無威協位置打橫狂扭嚇疾對方
完場前再換走西西全力進攻

引用:
原帖由 八寶拳王夫妻檔 於 2021-9-20 05:15 AM 發表

肥普今次醒啊,梅西係埸內,一無事處,一換入伊卡迪,即頂入致勝入球。
根本簽佢番黎都多餘,高薪低能,影響球會正常運作,有佢在埸既埸次,球隊打得非常鬱結,冇佢就成隊波生哂,如果大巴黎歐聯要取得好成績,梅西一定要坐埸邊。
我早就講左請個失業漢美斯返黎為吸關注度升下股價同賣下波衫。但對增強隊中實力呢方便肯定係無

美斯跟本適應能力。體能。戰術體系都係好弱!次次歐聯被大炒就係因為對手知巴塞要就住美斯體系踢

原來只是一名替工,可有可無

樓主又有任務幫巴黎伸冤

引用:
原帖由 JV3733 於 2021-9-20 07:10 AM 發表

原來只是一名替工,可有可無
跟本34歲既美斯仲要踢10號位

本以為踢法甲應該隊友實力可以遮掩下美斯既。但岩岩零晨果場證明美斯真係拖慢哂成隊中場!搞到隊手仲要先入波

連第六級聯賽都踢唔掂更何況歐聯

引用:
原帖由 孔慈 於 2021-9-20 07:23 AM 發表

跟本34歲既美斯仲要踢10號位

本以為踢法甲應該隊友實力可以遮掩下美斯既。但岩岩零晨果場證明美斯真係拖慢哂成隊中場!搞到隊手仲要先入波

連第六級聯賽都踢唔掂更何況歐聯
巴塞後知後覺

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-9-20 07:19 AM 發表

樓主又有任務幫巴黎伸冤
今次無得賴注碼

引用:
原帖由 孔慈 於 2021-9-20 07:08 AM 發表

我早就講左請個失業漢美斯返黎為吸關注度升下股價同賣下波衫。但對增強隊中實力呢方便肯定係無

美斯跟本適應能力。體能。戰術體系都係好弱!次次歐聯被大炒就係因為對手知巴塞要就住美斯體系踢
之前買哂波衫嘅梅西迷應該超後悔
著梅西上身變柒咗

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-9-20 07:19 AM 發表

樓主又有任務幫巴黎伸冤
巴黎後悔緊
完約就刷走梅西

最緊要袋三分同埋排榜首

引用:
原帖由 消失了獅子 於 2021-9-20 07:48 AM 發表

之前買哂波衫嘅梅西迷應該超後悔
著梅西上身變柒咗
着住件衫會聽到後面不停嘅恥笑聲,真係要幾大勇氣兼面皮厚!

主題標籤 #歐聯
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]