• 瀏覽: 10,945
  • 回覆: 141
邊個莊邊個閒都仲未識分!
普捷天奴準備被照肺!

熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
忍左你75分鐘都算係咁啦 唔好嬲呀梅西 下次對聖伊天 梅斯 比斯特 史特拉斯堡會俾你踢足架喇

C朗3場入 4 球,美斯繼續食白果

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-9-20 10:08 AM 發表

尼馬叛變,搏到12碼也不讓大佬射,大佬飲恨的給領隊換出…傷心離場。
你應該仲細 人情世故好似不太懂 去到新地方要攞D風度出泥 剛剛到就死霸難霸咪老L土囉

引用:
原帖由 波夢傳奇 於 2021-9-20 01:51 PM 發表

你應該仲細 人情世故好似不太懂 去到新地方要攞D風度出泥 剛剛到就死霸難霸咪老L土囉
基斯坦奴朗拿度(Cristiano Ronaldo)在周日戰取得入球,即回歸曼聯後3場共入4球。如此一來,他在英超累積上陣198場入87球,與伯金數目相同並列英超射手榜43位。

同一日,美斯(Lionel Messi)效力的巴黎聖日耳門同樣贏得險,憑伊卡迪補時絕殺里昂,美斯繼續「食白果」,入「門」後未找到入球,絕殺的事,是他被教練普捷天奴率先換離場後發生。

球王同溫室小花的分別

美斯從未在巴塞以外打過工,依加去新環境可能重未適應,俾D時間佢啦!

佢情況同C7 唔同,C7 係曼聯名宿,住日踢波時輩分重高過蘇B,對曼聯踢法熟晒,曼聯個個都要俾面佢,要盡量餵波俾佢射門,成績當然好!

申利: 中立意見,非美斯同C7迷!

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-9-20 10:08 AM 發表

尼馬叛變,搏到12碼也不讓大佬射,大佬飲恨的給領隊換出…傷心離場。
尼馬同梅西講:「今時唔同往日,依度我先至係大佬,學下擦鞋啦!」

我唔係唔支持美斯,但佢好明顯仲生活在巴塞體系,年紀大啦,要習慣係會好困難。

引用:
原帖由 figofgio 於 2021-9-20 01:56 PM 發表

球王同溫室小花的分別
溫室小花, 笑左

先唔講美斯勁唔勁, 佢同C朗點比~
一早講過.
美斯係巴塞同國家隊都當正自己大佬.
去巴黎只會搞散巴黎.
黎到巴黎幾耐? 咁快唔比面領隊?
如果領隊買佢怕~ 咁以後美斯只會更加放大自己.
如果領隊繼續會換走佢, 唔出佢, 咁美斯又會慢慢表達自己既不滿.

有時相見好同住難.
同尼馬friend 底又點? 一齊上場, 朋友更易出事.
而麥巴又唔太想留巴黎~

總之... 唔太睇好巴黎.

提示:支持鍵盤翻頁左 右